Alonsos rallycrosspøk satte Twitter i kok - utfordret av annen F1-profil

Den spanske Formel 1-stjerna fleipet med Rallycross-VM etter Frankrikes Grand Prix. Deretter har han ikke avvist utfordringen om å prøve rallycross - tvert imot.

Publisert

Flere idrettsprofiler er kjent for å kommunisere høyfrekvent på sosiale medier og spesielt Twitter, og en av dem er Fernando Alonso - en av de aller største bilsportstjernene i verden.

Spanjolen har slitt i Formel 1-sporten de siste årene, og mange spår hans avgang fra Formel 1 etter årets sesong, mye på grunn av Le Mans-seieren som gjør at kun Indy 500-seieren gjenstår før han har klart den såkalte «Triple Crown» i motorsporten.

Med en eventuell Formel 1-avgang betyr det også mest sannsynlig en friere timeplan for Alonso, og etter at han selv fleipet med alternativspor-konseptet etter den kaotiske starten på Frankrikes Grand Prix, så fikk flere vann på mølla.

Blant annet Rallycross-VM selv, som kommersielt driftes av IMG, kastet seg på Twitter-samtalene, og det gjorde ikke minst også tidligere Formel 1-fører Alexander Wurz, som fikk sin rallycross-debut på Lånkebanen tidligere denne månen.

Wurz gikk så langt at han utfordret både Fernando Alonso og Jenson Button, en annen Formel 1-verdensmester, til å prøve seg i rallycross. Det skal også nevnes at Buttons far, John, er en tidligere britisk rallycrossprofil så briten er i alle fall ikke ukjent med sporten. Og Alonso - han signaliserer i alle fall at rallycross ikke akkurat er uaktuelt for ham da han responderes på sedvanlig Twitter-vis med en humoristisk «gif».

Flere av teamene kastet seg også på samtalene, der både EKS og GCK tilsynelatende vil stille en bil fra sine team til disposisjon for å få flere Formel 1-profiler inn i sporten.

Uansett - Twitter-svarene kokte på, og under kan du se noen av utdragene vi har lagt ved.

Powered by Labrador CMS