Andreas stilte bilen sin til disposisjon da Glenn gikk ned på kne for Charlotte

I mer enn et halvt år hadde han planlagt det ultimate frieriet til kjæresten Charlotte. Og da var ikke Andreas Bakkerud vond å be for å hjelpe til.

Publisert

VM-finalen i Sør-Afrika denne helgen skulle legge til rette for en ekstra spesiell seanse. Med gokart-paret Glenn Fossen og Charlotte Karlsen i hovedrollene, og med Andreas Bakkerud i en meget viktig birolle.

Rørende stemning i EKS-teltet på fredag, der Andreas Bakkerud og teamet virkelig gjorde sitt for å skape den perfekte opplevelse for Glenn Fossen og Charlotte Karlsen. (Foto: Privat)

VM-finalen i Sør-Afrika denne helgen skulle legge til rette for en ekstra spesiell seanse. Med gokart-paret Glenn Fossen og Charlotte Karlsen i hovedrollene, og med Andreas Bakkerud i en meget viktig birolle.

Allerede i mars bestilte Fossen og Karlsen tur til Sør-Afrika for å få med seg årets siste VM-runde. Men Fossen hadde noen ekstra spennende planer i hodet, selv om det fordret åtte måneder tålmodighet.

– Jeg hadde en løs tanke om å få til noe slikt med EKS-teamet. I 2016 var jeg så heldig å vinne premien om å være med som teammedlem for EKS en helg, slik at jeg ble kjent med dem. Også har det seg slik at jeg og Andreas har vært gode venner i mange år helt siden vi kjørte gokart sammen, forteller Fossen til Parc Fermé.

Både han og kjæresten syns det er stas når EKS åpner dørene for dem, og Charlotte var ikke vond å be da Andreas og teamet åpnet opp for at hun kunne prøvesitte bilen. Dette skjer ytterst sjeldent i Rallycross-VM opp mot løp, så det opplevdes helt klart som noe supereksklusivt for henne.

Hele EKS bistod

– Planen med lunsj sammen med Andreas og EKS har jeg visst om hele tiden. Men frieri var ikke i min nærmeste tanke, sier Charlotte Karlsen til Parc Fermé.

For det hun ikke visste var hva Glenn hadde lurt med seg i lomma og fått med hele EKS-teamet på. Likevel var det noe hun stusset litt over.

– Da vi skulle få en omvisning, og få prøvesitte rallycrossbilen, så var jo det utrolig gøy. Men jeg ble utrolig sjokkert da mange fra EKS-teamet plutselig ble involvert, med kamera i bilen og alt rundt. Så satte Mathias på «Marry You» av Bruno Mars, forteller Charlotte om opplevelsen av alt rundt frieriet.

Traff hverandre på gokartbanen

Karlsen var selv aktiv med gokart med sine røtter i Larvik, mens Fossen er et kjent gokartansikt i midtfylket i Buskerud. At det går i bilsport i hjemmet er derfor ikke noe nytt, og settingen rundt et slikt frieri kunne sånn sett ikke passet bedre.

– Vi har vært sammen i sju år og er noe motorsport-skadet begge to etter at vi har drevet med gokart i mange år, flirer Fossen.

Fossen ble også overrasket over hvor stort nummer EKS hadde bestemt seg for å gjøre det, noe som selvsagt forsterket opplevelsen ytterligere.

– Da jeg tok kontakt med Andreas når det skulle nærme seg, så ble ikke han noe mindre gira på å finne på dette. Så det er litt takket være han at noen enkelt personer i EKS gjorde litt mer ut av det en hva jeg kanskje så for meg, sier Fossen.

Powered by Labrador CMS