Bilsport fra morgen til kveld – bare å gjøre klar alarmen

Selv om drittværet nå ser ut til å forsvinne, så er det ingen grunn til ikke å få med seg mye herlig bilsport også denne helgen.

Publisert

Nederst finner du som vanlig en oversikt over de mest sentrale bilsportgrenen det er mulig å få med seg på norske kanaler og streaming-tjenester.

Thomas Bryntesson, her i sin nye Volkswagen Polo, er én av flere nordmenn som skal ut i ilden denne helgen. (Foto: Privat)

Nederst finner du som vanlig en oversikt over de mest sentrale bilsportgrenen det er mulig å få med seg på norske kanaler og streaming-tjenester.

Hva gjelder norsk deltakelse så er det primært VM-runden i rallycross på Silverstone, samt Porsche Supercup i Monaco, hvor det virkelig er størst spenning. I tillegg til Andreas Bakkerud i VM-sammenheng, så er Thomas Bryntesson og Sondre Evjen på plass i EM-klassen, mens Ben-Philip Gundersen fortsetter å kjempe om toppresultater i RX2.

I Monaco er det også to nordmenn til start ved siden av Formel 1 og Formel 2-løpene. I Porsche Supercup skal nemlig både Marius Nakken og Roar Lindland kjempe i de trange gatene i fyrstedømmet, Nakken om «rookie» mens Lindland kjemper helt i toppen i ProAm-klassen.

Det er også verdt å nevne at det er sesongstart i Dragracing-EM med Maja Udtian som en av forhåndsfavorittene, og apropos EM så skjer det spennende saker også i Latvia denne helgen.

For under Rally Liepaja skal både Eyvind Brynildsen og Oliver Solberg spise kirsebær med de raskeste R5-førerne i EM, mens Sindre Furuseth og Steve Røkland også skal gjøre opp om topplassene i juniorklassen. Veronica Engan er også med som kartleser for Catie Munnings, som vanlig.

Før du scroller deg nedover til tidstabellen over livesendinger å få med seg fra de største løpene, så er det også verdt å nevne at det er sesongstart i Crosskart-NM denne helgen. Det skjer på Rugslandsbanen utenfor Kristiansand.

Kl.

Løp

Live

Lørdag
07:30Supercars, Winton: Race 1Viasport 3 / Viaplay
08:43Berlin ePrix: KvalifiseringEurosport 1
11:55Monacos Grand Prix: Trening 3Viasport + / Viaplay
12:10Rallycross-VM, Silverstone: Q1Livestream
13:02Berlin ePrixEurosport N
14:45Monacos Grand Prix: KvalifiseringViasport + / Viaplay
15:00Rallycross-VM, Silverstone: Q2Livestream
17:10F2, Monaco: Race 2Viasport 3 / Viaplay
Søndag
05:25Supercars, Winton: Race 2Viasport 3 / Viaplay
10:25Porsche Supercup, MonacoViasport 3 / Viaplay
10:50Rallycross-VM, Silverstone: Q3 og Q4Livestream
14:20Monacos Grand PrixViasport 1 / Viaplay
15:00Rallycross-VM, Silverstone: FinalerViasport 3 / Viaplay
17:45IndyCar: Indy 500Viasport 3/ Viaplay
23:30NASCAR: Coca-Cola 600Viasport + / Viaplay
Powered by Labrador CMS