Daniel har ingen problemer med å akseptere hvorfor teamkompisen slippes forbi

Teamordre allerede i sesongens andre løp er ikke noe alle og enhver ville satt pris på. Daniel Ricciardo har derimot ingen problemer med å svelge den kamelen.

Publisert

Til helgen er det duket for årets tredje løpshelg i Formel 1 når sirkuset beveger seg fra Imola i Italia til Algarve i Portugal. To arenaer som har blitt særdeles viktige erstatningsløp for Formel 1, både i fjor og i år. Nå har førerne løpshelgene derimot - relativt - frisk i minnet fra senhøsten i fjor, og helgens anlegg er derfor ikke av like ukjent karakter.

Men noe som fortsatt kan være av noe ukjent karakter er bilene, ettersom over godt over halve startfeltet har nye førere i ny biler sammenliknet med fjoråret. En av disse er Daniel Ricciardo, blant eksperter rangert som en av de beste førerne i feltet rent ferdighetsmessig, selv om toppresultatene har uteblitt siden hans siste seier i Monaco i 2019.

Under hele løpshelgen til Emilia-Romagnas Grand Prix viste Lando Norris et vesentlig høyere tempo enn sin nye lagkamerat fra Australia. Men Norris fikk sin beste runde i Q3 strøket da han krysset banegrensene med hårfine marginer, og hans nest beste notering endte da bak Ricciardo.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS