En liten tjuvstart av vårt nye system

Litt praktisk informasjon før vi om kort tid kommer med en større presentasjon av et enda bedre teknisk oppsett rundt Parc Fermés nettavis.

Publisert Sist oppdatert

Som dere sikkert har sett så har vi i dag rullet ut vårt nye system for abonnementsløsningen vår, som innebærer en mer effektiv måte både å logge inn, og å kjøpe saker. Fortsatt noe tilpasning som må til, men vi kunne ikke gjort det uten å ha kjørt systemet ut i levende live. Og det eneste spørsmålet som foreløpig har dukket opp er hvor og hvordan man får logget inn.

På vanlig PC-visning er innloggknappen lett synlig på den blå menylinja øverst, men på mobil så er den bortgjemt i menyen som må åpnes en ekstra gang ved denne visningsmåten, noe vi legger ved et kjapt bilde øverst i denne saken. Men i løpet av fredagen får vi innlogg-knappen inn på artiklene også, dersom du er vant til å gå inn den veien.

Vi kommer tilbake med en større presentasjon av hele systemet vårt, men når vi først er på innlogg; nå er vi ferdig med alt som heter passord, for det har vært en hemsko for veldig mange brukere. I 2024 begynner også flere og flere aktører å gå vekk fra passord, og det er også stadig mer anbefalt for systemleverandører å ty til alternative løsninger enn rene passord.

Nå har vi endelig fått Vipps-innlogg tilbake, og det samme med Facebook. I tillegg ønsker vi også Apple og Google sine løsninger velkomne for å kunne logge deg inn med brukeren din. Alt avhenger av hvilken e-post du tidligere har logget inn hos oss med, så lenge dette er samme e-post du har hos noen av de nevnte aktørene. Du ser forøvrig bilde av innloggingsalternativene i bildet øverst i saken. 

Vi oppfordrer deg til å logge inn med Vipps dersom e-posten du tidligere har brukt også er registrert med Vipps. Det samme gjelder også dersom e-posten du tidligere har logget inn med er tilknyttet enten Facebook, Google eller Apple. Alle disse variantene er de raskeste og mest trygge måtene å logge inn på. Men du kan også bare skrive inn e-posten din, så får du en link på mail, kombinert med en kode. Så kan du velge enten å trykke på linken eller å kopiere koden. Uansett er du logget inn kjapt, trygt og effektivt - og uten at du må huske på ditt eget passord for Parc Fermé.

Det meste er allerede på plass, men det er fortsatt et par småting vi fortsatt justerer. Så ha oss unnskyldt om ikke alt fungerer like plettfritt enda - men om kort tid, mest sannsynlig innen fredagen, så er alt på plass.

Er det noe du lurer på, så bare fyr av en melding til oss på sosiale medier eller sende en e-post til post@parcferme.no.

Powered by Labrador CMS