Er Parc Fermé rett sted til å bli bilsportens svar på Finn.no?

Vi tenkte i hvert fall å gi det et forsøk. Derfor etterlyser vi nå totalt seks prøvekaniner!

Publisert

(Skjermdump: Parc Fermé)

(Skjermdump: Parc Fermé)

Få andre sportsgrener kan måle seg opp mot bilsporten hva gjelder kjøp- og salgsvirksomhet. I dette miljøet går det både deler, dekk, biler og andre oppdrag i omløp på tvers av hverandre gjennom hele sesongen.

Det finnes i dag allerede flere gode plattformer for kjøp og salg. Vi har etablerte nettsider som har sine egne dedikerte plasser til dette, og Facebook er også alene en attraktiv plattform til å kvitte seg med ting - eller skaffe seg ting - da Facebook nettopp er blitt møteplassen hvor så å si samtlige er.

Vi vil uansett gjøre et forsøk på å kaste oss på dette markedet, både fordi vi ønsker å tilby en ny rekkevidde av publikum for de som ønsker sine annonser målrettet mot Parc Fermés målgruppe - som nettopp er kjernen i bilsporten - i tillegg til at vi har noen åpninger for å se på dette som en liten alternativ inntektskilde dersom du vil gjøre annonsen enda mer attraktiv og synlig.

Men - vi skal være såpass rause at vi uansett skal ha minst en gratis åpning for å legge ved en salgs- eller kjøpsannonse på våre plattformer. Denne kan du også dele på egenhånd da annonsen får en unik webadresse. Vi ønsker samtidig å tilby et par ekstratjenester ved at salgsannonsen kan fremheves både på forsiden vår - og enda bedre: At vi vier en egen Facebook-deling til våre 5000 følgere med salgs- eller kjøpsbudskapet.

Forsiden vises mer enn 1000 ganger hver eneste dag, og på Facebook har postene våre ofte en rekkevidde på langt over følgertallet på 5000 også. Derfor ser vi på disse delingene som ekstra verdifulle.

Før vi lanserer dette konseptet ordentlig, så er vi nødt til å teste det ut, både teknisk og responsmessig. Derfor søker vi tre salgsannonsører og tre kjøpsannonsører fra dere som leser Parc Fermé. Så om du har noe du vil selge, eller noe du etterlyser, så test ut gjerne vår nye plattform. De tre første annonsene av hvert slag skal selvsagt fremheves helt kostnadsfritt.

Skulle pågangen være stor, og vi har fått inn de totalt seks annonsørene/annonsene vi er ute etter, så vil vi gi deg en fortløpende tilbakemelding om du fremdeles ønsker å ha annonsen stående mot betaling av ekstratjenestene. Har du huket av for gratis-tjenesten, så vil den stå uansett - med mindre du gir oss beskjed om noe annet.

Slik fungerer vår nye markedsplass:

Klikk her for å sette inn en annonse. Du velger selv om det er snakk om en salgs- eller kjøpsannonse.

• Fyll inn så mye informasjon som mulig. Les gjerne korrektur over din egen tekst.

• Annonsen vil ikke publiseres automatisk. Vi må først godkjenne innhold. Du får varsel på e-post når innlegget er godkjent, eventuelt avslått. Denne er foreløpig automatisert til engelsk, men vi jobber med å få inn en norsk oversettelse.

• Om du legger ved kontaktinformasjon spesifikt i annonseteksten, vil dette være gjeldende. Redaksjonen vil derimot kunne legge til kontaktinformasjonen som fylles ut dersom det er mangel på kontaktinformasjon i selve annonseteksten.

• Vi oppfordrer til å laste opp bilder i breddeformat. Flere opplastede bilder er også å anbefale.

• Vår eneste betalingsløsning er foreløpig Vipps. Ønsker du å inngå en slags klippekortavtale, kan dette etterhvert avtales individuelt på post@parcferme.no.

• Når tjenesten settes formelt til live, vil vi komme med flere spesifikke tjenestevilkår.

Powered by Labrador CMS