Eyvind Brynildsen med slående Henning-parodi: – It's no fart in the kræsj

Internett har virkelig latt reaksjonene strømme på etter Eyvind Brynildsens parodiske hyllest til Henning Solberg etter Tyrkia-suksessen.

Publisert

Rallyfører Eyvind Brynildsen er en fyr som vet å by på seg selv, og ikke er han snau med å skape oppmerksomhet på sosiale medier når han har tid og lyst til dette. Videoklippet over er tidligere i år spilt inn med et ansikts-filter i tilknytning Rally Sweden i februar, men etter Henning Solbergs smått fantastiske prestasjon i Rally Tyrkia med sjetteplassen totalt i en R5-bil, så har Brynildsen tatt opp tråden igjen.

– Okei, så vant du ikke Rally Sweden, men du vant WRC2 (R5-klassen i dette tilfellet, journ.anm.) i Rally Tyrkia! Stolt av dere, både Henning og Ilka, skriver Brynildsen i videosammendraget.

Med slående tonefall og markant Spydeberg-engelsk i røsten er det ikke vanskelig å kjenne igjen den energiske 45-åringen i Eyvind Brynildsens tolkning av storebror Solberg. Her snakker vi altså om «stop in the start» og «no fart in the kræsj», kjente begreper hvor førstnevnte er blitt et klassisk Solberg-sitat etter Rally Norway 2007.

Så kan du dømme selv - hvor godt tar Eyvind Brynildsen sin rallykollega på kornet? Reaksjonene på sosiale medier ser i alle fall ut til å være enstemte.

Powered by Labrador CMS