Godbitene fra Monacos gater som du kanskje har glemt

Her er Liberty Medias teamradio-favoritter fra Monacos Grand Prix.

Publisert

Parc Fermé er nok ikke eneste redaksjon som gjerne skulle hatt tilgang til alt, og da mener vi alt, som blir sagt mellom fører og team gjennom et helt Grand Prix løp.

Parc Fermé er nok ikke eneste redaksjon som gjerne skulle hatt tilgang til alt, og da mener vi alt, som blir sagt mellom fører og team gjennom et helt Grand Prix løp.

Men med nye eiere i Liberty Media, så gir de oss i alle fall en underholdende nok oppsummering på noen av høydepunktene i kommunikasjonen mellom bane og pit denne helgen.

LES OGSÅ: Blodrød dominans i Monacos gater - årets tredje for Vettel

For det skjedde ikke all verden, sånn egentlig, selv om vi fikk litt velfortjent drama på slutten av løpet. Men for å huske Monacos Grand Prix fra 2017 med glede, så er videoen over verdt å ta en titt på.

For husker du hva som egentlig ble sagt direkte på link mellom Fernando Alonso og Jenson Button i forkant av løpsstart? Vi gjengir en liten oversettelse her:

Fernando:Jenson, min venn. Jeg regnet med at du ville høre stemmen min før du starter løpet. Jeg ønsker deg masse lykke til. Vi følger deg her borte på TVen. Du gjorde et fantastisk i går (kvalifiseringen, journ.anm), så ja - vær så snill og ha det moro, min venn, og ta godt vare på bilen min. Hehe.

Jenson: OK, jeg kommer til å tisse i setet ditt!

Fernando: Vær så snill, nei! Haha, haha! Du gjorde en fantastisk jobb i går. Fantastisk gjort.

Jenson: Haha, haha. Du også, kamerat, du også. Kos deg!

Vel, resten av herlighetene fra helgen ser du øverst (Det vil si, du må trykke på linken i videoen på grunn av restriksjoner fra Liberty Media).

LES OGSÅ: Fernando Alonso er sulten på revansje i Indy 500

Powered by Labrador CMS