Halvårsrapport fra Parc Fermé: Slik skal vi forsøke å unngå konkurs

Pandemien har gått hardere utover oss enn først antatt, men forhåpentligvis vet vi om kort tid hvordan veien blir videre.

Publisert

Nå og da føler vi det er greit å gi trofaste lesere en oppdatering om hvordan tingenes tilstand ligger an for Parc Fermé også som selskap og bedrift. Vi har jublet og klappet oss selv på skuldra over fortløpende rekorder, men vi har også valgt å være åpne og ærlige da det har buttet imot. 

For eksempel en nærmere to måneder lang periode med uforutsett serverkollaps og store tapte inntekter i fjor høst, og i år en kombinasjon av pålagt foreldrepermisjon midt i koronakrisen som rett og slett satte en full stopp i produksjonen vår hittil i år. Plutselig hadde vi null ressurser til å fylle inn vikariatet vi hadde jobbet hele vinteren med å ordne. Disse selskapsmessige nedturene har gått hardt utover et allerede marginalt budsjett, som igjen har påvirket hvor mye vi har klart å komme tilbake igjen med optimalt innhold som annonsører og abonnenter er villige til å betale for.

Både feilslåtte investeringer i ulike tekniske løsninger for nettsiden, samt store tapte inntekter fra både tilbaketrukne annonsører og prognosebaserte abonnementskroner, har gjort at vi i år for første gang har begynt å ane en viss uro over hvordan framtiden til Parc Fermé blir. Fra starten tok det oss under ett år å innse at det er en interesse og etterspørsel i denne målgruppen for et uavhengig journalistisk produkt med bilsporten i fokus, og hele 2018 og første halvdel av 2019 bekreftet at dette er et produkt som i utgangspunktet bør kunne ha en lysende framtid. Ikke minst med tanke på den spennende fasen vi er inne i nå, med mange unge og lovende utøvere som kan skape en ny folkeinteresse for bilsporten om få år.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS