Her får Oliver være med på verdens mest eksklusive lekevideo for biler

Den amerikanske bilsport- og YouTube-stjernen Ken Block hadde spesielt én grunn til å ta med 17-åringen.

Publisert
https://www.youtube.com/watch?v=m_KBvP0_8Tc

Han har tatt en hel digital verden med storm med sine videoer hvor han enkelt og greit bare leker med bil, gjerne på kjente og eksklusive lokasjoner.

https://www.youtube.com/watch?v=m_KBvP0_8Tc

Han har tatt en hel digital verden med storm med sine videoer hvor han enkelt og greit bare leker med bil, gjerne på kjente og eksklusive lokasjoner.

Gymkhana-videoen til Ken Block er blitt en internettsensasjon uten sidestykke, der millionproduksjonene har resultert i herje-scener under kontrollerte former enhver «petrolhead» bare kunne drømt om å få oppleve.

Block tok kontakt

Men mannen som har fått leke med bil på kjente steder som i San Francisco, Hollywood og Dubai som eksempler, valgte i sin spesielle jubileumsutgave - Gymkhana 10 - å inkludere én vi kjenner godt til. Siden februar har Oliver Solberg holdt stuntet helt hemmelig.

Unggutten fikk nemlig bli med på moroa der hans ene av fem innslag er spilt inn på isen nord i Sverige, nærmere bestemt Lulea. For der trengte den 51 år gamle California-mannen en lekekompis, der han stilte sin tidligere Ford Focus RSRX fra Rallycross-VM til disposisjon.

Det er vel få andre enn Ken Block som kan finne på å ta med seg en lekekamerat for å ta donuts rundt en isbader ute på et islagt vann. (Skjermdump: TheHoonigans)

– Ja, det var han som tok kontakt. Det var en stor ære. En stor drøm å få gjøre dette, og Ken er en fantastisk person å jobbe med, sier Solberg til Parc Fermé.

Historie fra 2011

Det hører med til historien at Ken kjenner Solberg-familien godt. Blant annet da han besøkte verkstedet på Torsby i forkant av Rally Sweden i 2011, var det en ni år gammel Oliver som var noe mer sjenert enn det vi kjenner han som i dag.

I videoen nederst kan du se klippet der Block besøker verkstedet, for Oliver ikke nødvendigvis er like fan av å være foran kamerat.

– Hehe, denne historien vår var også litt av grunnen til at jeg skulle bli med, sier Solberg.

https://www.facebook.com/PetterSolbergWRX/videos/353462081881073/
Powered by Labrador CMS