Her koser Fernando Alonso seg i over 350 kilometer i timen

Spanjolen måtte åpenbart vekk fra Formel 1-banen for å ha det moro bak rattet igjen.

Publisert

Det kanskje ikke så vanskelig å unne Fernando Alonso litt bedre stunder i cockpiten igjen, for en mer miserabel åpning på Formel 1-sesongen kan man knapt oppleve for en mann med en slik CV.

Det kanskje ikke så vanskelig å unne Fernando Alonso litt bedre stunder i cockpiten igjen, for en mer miserabel åpning på Formel 1-sesongen kan man knapt oppleve for en mann med en slik CV.

Alonso har heller ikke lagt skjul på hva han mener om dagens situasjon i McLaren-Honda, og bomben smalt virkelig da den doble verdensmesteren fra 2005 og 2006 i år velger å droppe selveste Monacos Grand Prix til fordel for det prestisjefylte enkeltløpet Indy 500 på Indianapolis Motor Speedway, da disse går samme løpshelg.

LES OGSÅ: Hevder Alonso vil forlate McLaren etter problemene
LES OGSÅ:
 Tar til tårene når han får prøve en Formel 1-bil for første gang

Onsdag var Alonsos aller første skikkelige test for Andretti Autosport, som er teamet spanjolen skal representere. Og Alonso la ikke skjul på at han hadde det morsomt i bilen igjen, etter at han noterte en besterunde - målt i snittfart på 352 kilometer i timen rundt ovalbanen.

Sjekk videoen av hans aller første runder i videoen over!

– Dette var moro. En fin måte å begynne å få opp tempoet. Det var nok litt vanskelig i starten å oppnå minimumsfarten, men i de neste passene føltes det bra. Forhåpentligvis kan vi begynne å få ordentlig følelse med bilen, for akkurat for øyeblikket er bilen som kjører meg, og ikke jeg som kjører bilen. Men jeg føler meg mer komfortabel, for med 30-40 runder i lomma, så kan man begynne å fininnstille linjene og girene i hver enkelt sving. Det ser bra ut for øyeblikket, men det er nå det virkelig begynner, sa Alonso ifølge Autosport.

LES OGSÅ: Finsk sisu satte fyr på årets kjedeligste Formel 1-runde

Powered by Labrador CMS