Her skremmer Brynildsen vettet av lokalavisjournalist Joakim

Her får Moss Avis-journalist Joakim Bekkåsen virkelig kjørt seg da Eyvind Brynildsen inviterte ham med på en aldri så liten luftetur.

Publisert

Her får Moss Avis-journalist Joakim Bekkåsen virkelig kjørt seg da Eyvind Brynildsen inviterte ham med på en aldri så liten luftetur.

Husker du Parc Fermé-journalisten som gjennomførte et heller mislykket videointervju med rallycrossfører Mats Lysen for fem år siden?

Nå er vi ikke alene. I forkant av helgens Rally Hedemarken skulle Moss Avis-journalist Joakim Bekkåsen gjøre et intervju med gullkandidat Eyvind Brynildsen. Lite visste han at intervjuavtalen også inneholdt en vennlig invitasjon om å bli med i høyrestolen.

I videoen øverst, levert av Moss Avis, kan du se hvordan en jomfrutur i en R5-bil potensielt kan se ut.

– Det er utrolig å se hvor rolig Eyvind holder seg og hvor god kontroll det går an å ha i så stor fart. Jeg har selv aldri vært med på noe liknende, da jeg i utgangspunktet ikke har veldig stor sans for høy fart. Men dette var jo helt utrolig artig. Merkelig hvor mye man kan le i løpet av en så kort biltur, sier journalist Bekkåsen til Parc Fermé.

– Ble du nervøs da han inviterte deg med inn i bilen?

– Veldig. Litt småredd faktisk. Jeg ble nervøs i det jeg tok på hjelmen, og jeg må si det er imponerende at rallysjåfører klarer å holde seg så rolig og fokusert i den varmen som blir i en bil. Og vi kjørte tross alt bare en liten tur i kalde Norge, så jeg kan jo bare tenke meg hvor ekstremt det blir i varmere land, sier journalisten imponert.

LES OGSÅ: Slik gir man sønnen sin en real Rally Finland-opplevelse

Brynildsen syns alltid et er stas å ha med seg nye folk i høyrestolen som ikke helt på forhånd vet hva de går til.

– Han var ikke forberedt i det hele tatt. Han var grisenervøs, flirer Brynildsen overfor Parc Fermé.

Lørdag bytter han ut Bekkåsen med litt mer erfarne Anders Fredriksson når han skal kjempe om NM-gullet mot Ole Christian Veiby. Enn så lenge er gullet i Brynildsens favør.

Powered by Labrador CMS