Her tar flammene overhånd på Ken Blocks klassiske rallybil

Dramatiske scener for den amerikanske bilsportprofilen.

Publisert

Etter at han trakk seg ut av Rallycross-VM, har Ken Block startet med andre prosjekter.

Etter at han trakk seg ut av Rallycross-VM, har Ken Block startet med andre prosjekter.

Deriblant en Ford Escort RS Cosworth fra 1993, en kjent Gruppe A-klassiker, og finpusset den til sin egen rallybil for å bruke i det amerikanske rallymesterskapet.

Block er kjent for å være en showmann av dimensjoner ved siden av at han er USAs mest profilerte rallyfører, men i New England Forest Rally skulle det gå fryktelig galt.

Som det framkommer av videoen, så treffer Block og kartleser Alex Gelsomino en stein i en innersving og tipper rundt på taket. Men før de vet ordet av det, så står bilen i full fyr, og stressfaktoren øker betraktelig i bilen for å komme seg ut.

– Vi lå an til tredjeplass men hadde et problem med girkassen. Da jeg skulle gire ned til en krapp venstresving, så skjedde det ingenting. Og da den til slutt kom i gir, så ble jeg dratt inn i innersvingen og traff en stor sten. Vi landet på hjulene og jeg hadde tenkt å kjøre videre, men som du kan se så begynte det å brenne fort. Vi kom oss trygt ut, men bilen ble overtent med en gang, skriver Ken Block på sine Facebook-sider.

Powered by Labrador CMS