Kimi gidder ikke ofre en kalori på framtiden til Formel 1-sporten

Journalistene ønsket gode svar, men responsen forble på tradisjonelt Kimi Räikkönen-vis.

Publisert

Denne helgen skal Liberty Media lansere flere konkrete planer i forbindelse med større omveltninger som skal gjøres i Formel 1 fra og med 2021.

Kimi Räikkönen i forbindelse med pressekonferansen i Bahrain torsdag. (Foto: Ferrari Media)

Denne helgen skal Liberty Media lansere flere konkrete planer i forbindelse med større omveltninger som skal gjøres i Formel 1 fra og med 2021.

Dette er også emner som er relevant å spørre førerne selv om, og under pressekonferansen i forkant av helgens Bahrains Grand Prix var det Kimi Räikkönen sin tur til å besvare de samme spørsmålene om hva førerne selv tenker.

Vel, Kimi kunne ikke brydd seg mindre.

– Til syvende og sist er det ikke vår avgjørelse. Det er opp til dem. Det er deres business, det er dem som lager planer og tar avgjørelser på hva de mener er riktig. Jeg aner ikke hva de driver med, jeg vet veldig lite om det og jeg er heller ikke noe interessert, sier Kimi Räikkönen.

LES OGSÅ: Hamilton: – Kimi fester alltid. Räikkönen: ………………….

En «attitude» den finske Formel 1-stjernen ikke akkurat er ukjent med, og fordi det er heller urealistisk at han sitter i en Formel 1-bil om tre år, også ifølge ham selv, så føler Kimi at han har viktigere ting å tenke på.

– Vi får se i morgen hva de kommer opp med. Det er mange år til og jeg tviler på at jeg kjører her da, så jeg bryr meg ikke overhodet. Jeg har ikke noe makt, så hvorfor skal jeg bruke tid på å tenke på det, spør Kimi videre.

LES OGSÅ: Nå har Kimi oppdaget at Instagram kan være noe for ham

Journalistene under pressekonferansen ville likevel gjerne lure en liste ut av hva Kimi mener kan forbedres med Formel 1-sporten. Men det ville han notorisk ikke svare på.

– Jeg skjønner ikke hva som er poenget å gi dere en liste, fordi jeg til syvende og sist ikke har noen innflytelse. Vi lager ikke reglene, det er poenget mitt. Så hva er da poenget i det hele tatt å lage en sak av det, sier finnen.

Powered by Labrador CMS