Mads med kniven på strupen hvis han skal ha sjans til å ta fra Andreas gullet i WRC 2-klassen

Nå må mye klaffe dersom Mads Østberg skal kunne forsvare WRC 2-gullet mot en av sine aller sterkeste erkerivaler i karrieren, nemlig Andreas Mikkelsen.

Publisert

Det har knapt vært et eneste problemfritt løp for Mads Østberg denne sesongen, og Rally Spania skulle ikke bli noe unntak. Når alt har stemt har han som vanlig vært blant de raskeste, og som oftest den raskeste, blant Rally2-bilene og i WRC 2-klassen, men punkteringen fredag kan ha spolert et godt og viktig resultat for Østberg og kartleser Torstein Eriksen.

Med i underkant av to minutters tap fredag falt han ned til en femteplass i klassen, men har klatret seg opp én plass lørdag - dog med viktig hjelp fra at Jari Huttunen måtte bryte i tillegg til at han selv har vunnet tre av syv etapper. Han har 55,6 sekunder opp til Erik Cais på tredjeplassen før søndagens fire siste etapper. 

– Dette har vært en bra dag for så vidt. Vi har hatt litt problemer med to punkteringer som vi har slitt oss igjennom med, men det har lekket lite så vi har kunnet fylle luft imellom. Men noe mer får vi ikke kjørt oss opp. Fokuset blir på Power Stage for å få med så mange poeng som vi kan, så får vi vente og se hvor mange poeng det blir mot slutten av året, oppsummerte Østberg nøkternt etter lørdagens siste etappe.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS