Marius kastes inn i supercupen for siste gang i år

Det ordnet seg i 12. time for Ålesund-gutten.

Publisert

Teamkamerat Pablo Otero stiller sin til disposisjon for Marius Nakken i forbindelse med Porsche Supercup på Monza denne helgen.

Marius Nakken. (Foto: Porsche)

Teamkamerat Pablo Otero stiller sin til disposisjon for Marius Nakken i forbindelse med Porsche Supercup på Monza denne helgen.

Selv om den italienske Grand Prix-runden har stått på plakaten hans i hele år var ikke løpet spikret før sent denne uka.

– Jeg får kjøre de løpene han ikke kjører, og vi ville ikke kjøre flere enn fem løp denne sesongen, forteller Nakken til Parc Fermé.

Årsaken er at han fortsatt kan konkurrere som «rookie» neste år, som har et eget tellende mesterskap ved siden av hele serien.

– Nå har jeg kjørt fire løp, og jeg har tilegnet meg mye kunnskap og erfaring som kommer veldig godt med. Det hjelper også på den tyske cupen, sier Ålesund-gutten.

På treningen endte han sist, som han kun brukte på å få satt opp bilen og lære seg banen. Likevel er det kjøretreningen og erfaringen som er viktigst for ham, og Monza har han heller ikke mange rundene på fra før.

– Jeg har faktisk aldri vært her før. For meg er Monza helt nytt, sier Nakken om den lynraske banen ved Milano i Italia.

Porsche Supercup samkjøres som vanlig med Formel 1-løpene, og selve løpet går av stabelen søndag klokken 12:10. Siste runden går i Mexico, et løp Nakken ikke skal kjøre.

Dermed er fokuset på resten av sesongen i den tyske Carrera-cupen, samt å forberede seg for det som forhåpenltigvis blir en full Supercup-sesong neste år.

Powered by Labrador CMS