Nå vil Dennis bruke suksessen for hva det er verdt i Supercupen

– De tøffeste konkurrentene i Porsche Supercup slår jeg i det tyske mesterskapet. Da bør det være mulig å slå dem i Porsche Supercup også.

Publisert

Det sier Dennis Olsen, som svarte på gårsdagens svake start, men gode 2. plass, med en overlegen seier i andre race under den tyske Porsche-runden på gatebanen i Norisring.

Foto: Porsche

Det sier Dennis Olsen, som svarte på gårsdagens svake start, men gode 2. plass, med en overlegen seier i andre race under den tyske Porsche-runden på gatebanen i Norisring.

Tempomessig har ingen vært i nærheten av den 21 år gamle Våler-gutten, som allerede lørdag tok et godt grep om sammenlagtstillingen i cupen. Søndag styrket den seg ytterligere, og nå leder han med 31 poeng på Nick Yelloly.

LES OGSÅ: Satte banerekord – og nå rykker nordmannen fra sammenlagt Tyskland

Dobbel «pole»

– Dette har vært en fantastisk helg. Jeg følte fra første meter at jeg var raskest, og det resulterte også i pole position i begge løpene, forteller Dennis Olsen.

De argeste konkurrentene, Michael Ammermüller og Christopher Zöchling, har begge falt fra sammenlagt etter en miserabel helg. Ammermüller måtte attpåtil bryte søndagens race. Ironisk nok er det han som leder Porsche Supercupen foran nettopp Olsen.

Det vil Olsen gjøre noe med, nå som han er raskere enn Ammermüller i Tyskland.

– Jeg er i flytsonen om dagen, og de tøffeste konkurrentene i Porsche Supercup slår jeg i det tyske mesterskapet. Da bør det være mulig å slå dem i Porsche Supercup også, sier Olsen videre i pressemeldingen.

Nakken disket

For Marius Nakken fortsetter debutåret i Tyskland å være av den tøffe sorten. Søndag var i utgangspunktet en oppløftende dag for Ålesund-gutten, som fra 13. startposisjon havnet én plass høyere på resultatlista.

– Jeg fikk en fin start, og kom meg fint gjennom første runde. Etter bremserproblemer fra kvaliken og løpet på lørdag så tok de ttre-fire runder før jeg kunne satse maksimalt. Tempoet var bra, og selv om jeg tok innpå de andre foran, så var det ikke nok til å passere, så de siste fire-fem rundene tok jeg rolig, sier Nakken til Parc Fermé.

Men på den offisielle resultatlista står han rangert nederst, og faktumet er at Nakken i etterkant av løpet ble disket på grunn av et brudd på dekkreglementet etter en misforståelse mellom løpsleder og MRS-teamet.

– Er det ikke påkjørsler, så er det disk, sier Nakken lattermildt, men oppgitt.

– Men utrolig bra og solid kjøring av Dennis i helga. Så en stor gratulasjon til han, legger 23-åringen til.

Powered by Labrador CMS