Parc Fermé-journalen: Her er våre siste oppdateringer i «Rallybasen»

Responsen var god etter det første «dagbok-innlegget» vårt forrige uke, så vi fortsetter å holde dere oppdaterte bak kulissene når vi har noe nytt «att bjuda på».

Publisert

Og for å følge opp det vi skrev om i første innlegg, vedrørende dette med det store prosjektet vi har kalt for «Rallybasen», så gjøres det stadig oppdateringer her, både med bilde og informasjon. Det kan være informasjon vi selv kommer over, eller informasjon vi får fra dere der lesere.

Det setter vi enormt stor pris på, og fortsett gjerne å sende inn! Skjema finnes inne på hver bil, og det må ikke være eksakt den bilen du er innom som du må sende inn informasjon om. Har du en helt ny bil som ikke er fanget opp av vårt system, så kan du sende inn informasjon inne på hver bil. Registreringsnummer, merke/modell og minst én eier, enten nåværende eller tidligere, er obligatorisk. Vi legger også ved skjema nederst i denne posten dersom du har bidrag.

Forøvrig - dersom du ønsker å støtte driften av rallydatabasen og Parc Fermé utover et abonnement, så har vi opprettet et eget Vipps-nummer hvor donasjoner går øremerket til den tekniske driften og utviklingen av plattformen. Vipps-nummeret du kan benytte er 577306.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS