Petter bekrefter hvem som blir teamkamerat i årets VM-sesong

Ingen av VM-teamene har presentert noe som helst, men Petter Solberg letter bitte litt på sløret.

Publisert

På telefon fra Latvia har Petter Solberg mer enn nok med å følge med på sønnen Oliver som gjør sin sesongdebut i sin nye Peugeot 208 R2.

(Foto: Simen Næss Hagen)

På telefon fra Latvia har Petter Solberg mer enn nok med å følge med på sønnen Oliver som gjør sin sesongdebut i sin nye Peugeot 208 R2.

Samtidig har han også sitte eget team å tenke på. For som regjerende verdensmestere på fører- og team-siden, så er det klart at det forplikter å fortsette med den standarden som teamet satte i fjor.

Johan Kristoffersson og Petter Solberg ble begge verdensmestere i 2017, Kristoffersson tok fører-gullet, mens Petter Solberg bidro sterkt på flere fronter til å sikre team-gullet. (Foto: Simen Næss Hagen)

LES OGSÅ: Slik fikk Petter Solberg kragebeinet brukket tvers av

LES OGSÅ: Et dypdykk i Petters tanker om en sesong utenom det vanlige

Likevel har verken PSRX eller noen av de andre teamene offentliggjort noe som helst for 2018.

Det eneste som har vært sikkert fram til nå er at Sebastien Loeb fortsetter i det «nyetablerte» Peugeot-teamet hvor regien nå er overlatt fra Hansen Motorsport til Peugeot Sport.

Hoonigan Racing Division er som kjent ute, Mattias Ekström har ikke lansert verken bil eller førere for sitt team i år, og det er heller ikke kommet noe offisielt fra de andre etablerte teamene i VM.

– Vi jobber med å få på plass de siste sponsorene. Ellers blir nok ting som før, kan Petter Solberg fortelle.

– Vi har ikke sett noe formelt vedrørende verdensmester Johan Kristoffersson, men vi kan vel regne med at han er med videre?

– Ja, det er korrekt, det, bekrefter Solberg.

Etter det Parc Fermé kjenner til var det en periode aktuelt å åpne opp for en tredjebil i teamet, men etter hva vi forstår, og slik Solberg selv signalisrer, så fortsetter PSRX i all hovedsak der de slapp i fjor.

Powered by Labrador CMS