Premas tette bånd til Ferrari setter ingen stopper hos Red Bull i å finansiere Dennis sin F2-satsing

Og apparatet til Dennis Hauger legger ikke skjul på at det finnes alternativer i Formel 1-sirkuset dersom dagens plan skulle ryke.

Publisert

Og med apparatet mener vi i dette tilfellet Harald Huysman, Dennis Haugers manager og en av de største racingprofilene i Norge på 80- og 90-tallet. Torsdag stilte 18-åringen fra Aurskog opp på Operaen i Oslo hvor Red Bull-teamet stilte ut en av sine tidligere Formel 1-biler i forbindelse med Red Bull Cliff Diving, dødsekonkurransen som skjer ved Operaen denne helgen.

Haugers tilstedeværelse lokket både medier og fans for både intervjuer og bilder. Og i snakk med både Dennis og manager Huysman ble det tidlig understreket at en Formel 2-satsing neste år nærmer seg forseglet. Selv om en kontrakt ikke er undertegnet enda, så er han «så godt som Formel 2-fører neste år». Og etter alle solemerker er han tilbake til enda tyngre økonomisk støtte enn det han fikk i år. I likhet med VG kan Parc Fermé også anslå at det koster omlag 20 millioner kroner for én sesong.

– Det var under løpshelgen i Ungarn at vi hadde flere møter. Prema er tydelige på at de vil beholde Dennis for Formel 2 neste år, og Red Bull ønsker å bidra til Dennis sin satsing i Formel 2. Så alle pilene peker mot å lande en kontrakt med Prema. Det er et åpenbart førstevalg. Prema leder Formel 2, og sjefsingeniøren deres (Guillaume Capietto, journ.anm.) er en maskin med måten han jobber med førere og lærer de opp på, oppsummerer Huysman overfor Parc Fermé.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS