Rekordlav VM-deltakelse i Höljes mens hele ni nordmenn er klare for EM-klassene

Startlisten for VM- og EM-runden i Höljes er klar, og det med et aldri så lite paradoks.

Publisert

Under sesongåpningen av den internasjonale rallycrosskalenderen, med VM og EM i Barcelona i Spania, var Ole Henry Steinsholt eneste nordmann på plass under det internasjonale RX2e-mesterskapet. Steinsholt imponerte sterkt og kjørte inn til karrierebeste i utlandet ved å bli nummer to i den elektriske klassen.

RX2e fortsetter som vanlig når Höljes kjøres 21.-22. august. I tillegg skal EM-klassene for både firehjulsdrevne (RX1) og tohjulsdrevne (RX3) biler ta plass sammen med den ordinære toppklassen i VM. Og i tillegg til Steinsholt er det omsider enda flere nordmenn som nå får sin sesongdebut i dette sirkuset.

Fire nordmenn er på plass i EM-klassen i RX1, tidligere kalt Supercars. David Nordgård og Thomas Bryntesson er på plass av de som har kjørt før, mens Hans-Jøran Østreng og den nybakte norgesmesteren Sivert Svardal får sin EM-debut i den gjeveste i klassen. Det er forøvrig vært å nevne av den 75 år gamle svenske bilsportlegenden Per Eklund gjør et aldri så lite comeback i sin Volkswagen Beetle, naturlig nok med startnummer 75 attpåtil. Likevel er det til sammenlikning kun syv svenske førere påmeldt.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS