Rovanperä til sykehus - måtte hodescannes etter rundkastene

I sosiale medier skrev finnen at alt var OK med dem, men 17-åringen måtte likevel bli sendt til sykehuset.

Publisert

Kalle Rovanperä overrasket en hel rallyverden med sitt tempo i Argentina der han gjennom lørdagen regelrett kjørte fra Pontus Tidemand, som var den soleklare favoritten til å vinne WRC 2 denne helgen.

Alt så lovende ut fram til den nest siste etappen der finnen i altfor høy fart hekter bilen på høyreside av veien og slår rundt flerfoldige runder.

TV-bildene viste flere telt som var slått opp ved siden av veien, og i etterkant har det kommet fram til at Rovanperä også traff en parkert bil i stor fart - en bil som naturlig nok ble vraket. Ingen ble skadd i smellen, men 17-åringen måtte likevel en tur til sykehuset etterpå.

Han skal ha følt seg svimmel i etterkant av krasjen, og det ble gjennomhørt en scanning av hjernen for å avdekke eventuelle hjernerystelser eller andre skader han kunne ha pådratt seg. 17-åringen ble imidlertid skrevet ut samme kveld og skal være i fin form.

– Det var et stort uhell. Det var min feil der jeg hadde gjort en feil i denne seksjonen på gjennomkjøringen, sier Rovanperä.

Han registrerte også at det ikke var på et spesielt gunstig sted han dro av i forhold til der tilskuerne hadde beveget seg i forkant av løpet.

– Det var nok ikke det lureste stedet å parkere en bil. Ikke noe fint sted å havne, sier finnen.

Powered by Labrador CMS