Sjekk ut 19-åringen herje med feltet på den først runden

Max Verstappen lekte TV-spill med Formel 1-konkurrentene gjennom de første rundene i Kinas Grand Prix.

Publisert

Liberty Media publiserte en aldri så liten oppsiktsvekkende video fra den første runden på Shanghai-banen sist helg.

Det var Red Bull-føreren Max Verstappen (19) som ble stemt fram som dagens fører av Formel 1-fansen på nettet, en kåring han har vunnet en rekke ganger siden debuten for to år siden. Noen omdiskuterte, men denne var definitivt fortjent. Fra 16. startposisjon kjørte han seg opp ni plasser på én runde, og innen 10 runder var gått hadde han sikret seg inn mot pallplasseringen.

– Jeg følte dette var mer eller mindre som et TV-spill, fleipet Max Verstappen i etterkant av løpet, som naturligvis var veldig glad for å sikre 3. plassen fra 16. startposisjon.

Mange husker også Verstappens gedigne opphenting i regnværet i Brasil i fjor. Kjøringen i Kina vitner om at det kanskje er feltets nest yngste fører som alle har å frykte dersom himmelen åpner seg under et Grand Prix-løp.

Videoen over er i alle fall et godt eksempel på det.