Tøft møte med VM-eliten på asfalt – men her er tallene fra fredagens kjøring som Oliver kan være fornøyd med

Oliver Solberg konkurrerer først og fremst mot seg sjøl denne helgen. Og den kampen ser det ut til at han har tatt med strak arm.

Publisert

Forutsetningene er annerledes for 20-årige Oliver Solberg når han nå får sin tredje sjanse i en WRC-bil i et VM-løp denne sesongen. I Arctic Rally Finland i februar imponerte han hele VM-sirkuset med jevnt høyt tempo, og det som kunne blitt en solid sjetteplass før han overladdet på siste etappen og tapte en plassering.

I Safari Rally Kenya rakk han heller ikke mange etappene å vise seg fram på før han krasjet og ødela bilen såpass at han måtte bryte denne helgen. Nå er han på fast underlag, hvor han fortsatt har vesentlig mindre erfaring, og ikke minst i et løp hvor førerne i verdenstoppen har flere års erfaring fra.

Da er det heller ventet at Solberg enn så lenge ikke er på tempo med de aller beste, og for 20-åringen og Hyundai-teamet er det først og fremst erfaring og progresjon som teller. Derfor har vi gått etappene til Solberg nøye i sømmene for å se om han får til den progresjonen han ønsker - spesielt sammenliknet med både toppen og de lengre ned på lista som han ligger nærmere.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS