Tok tempen på fansen og leverte åpne og ærlige svar via sosiale medier

Det rant inn med spørsmål, med ærlige svar, da Fernando Alonso valgte å trigge følgerne sine litt ekstra.

Publisert

Spanjolen er en av de mest populære bilsportutøverne verden over, og har milliontall av fans godt spredd utover både Facebook, Twitter og Instagram. Tidligere denne uken åpnet han opp for at fansen kunne sende inn spørsmål til ham, og 24 heldige fikk sine spørsmål besvart.

Fernando Alonso. (Foto: Joe Skibinski)

Spanjolen er en av de mest populære bilsportutøverne verden over, og har milliontall av fans godt spredd utover både Facebook, Twitter og Instagram. Tidligere denne uken åpnet han opp for at fansen kunne sende inn spørsmål til ham, og 24 heldige fikk sine spørsmål besvart.

Siden Alonso blir sin egen redaktør på sosiale medier, så plukker han også selv ut spørsmålene, men spanjolen - som tok sin andre strake seier på 24-timersløpet på Le Mans for tre uker siden - lot seg besvare på flere enn enkle, ordinære spørsmål.

– Alt som hadde en V10-motor, svarte han blant annet på spørsmål om hvilken favorittbil han har blant doningene han har kjørt.

Foretrekker Playstation 4

Ellers er det også andre ordinære svar hvor han avslører at han foretrekker eplejuice til å drikke, og at han er en ivrig Playstation 4-spiller innenfor FIFA, NBA, MotoGP og Gran Turismo, og av blant registrerte biler på vei innrømmer Alonso at han synes Ferrari LaFerrari er den beste han har kjørt.

Samtidig kommenterer Alonso med glede hva han tenker om Hondas prestasjon i Formel 1, nå som de gjør en større suksess med Red Bull, som blant annet kulminerte i deres første seier i moderne tid i Østerrike sist helg.

– Jeg kan ikke sammenlikne dette nå. Det har gått noen år, så motorene er nok veldig annerledes. Vi jobbet veldig hardt og overvant noen ganger det manglende forspranget med alle straffene vi fikk for å bruke mange motorer på en sesong, men det var nok en del av prosessen. Vi håper dette var den første seieren av mange, og det er bra for sporten, sier Alonso videre.

Skryter av McLaren

McLaren ser også ut til å levere sin beste sesong på flere år, selv om de riktig nok har byttet motorleverandør til Renault. Mange trodde at dette skulle være redningen for teamet som slet så mye med Honda, men etter en sesong med ny leverandør virker det å løsne mer og mer.

Samtidig ble også førerkabalen til McLaren i år byttet ut i to unge førere, som også har imponert stort. Dette har Alonso fått med seg, og han er i alle fall tilsynelatende full av lovord.

– Det er helt fantastisk, og det var nok planen også. Teamet var, er og vil alltid være sterke. Dette er steg i riktig retning, og forhåpentligvis blir fjerdeplassen i konstruktørmesterskapet sikret. Det er forhåpentligvis mer i vente, for det er ikke bra for sporten at man er en runde bak vinneren selv om man blir nummer seks, konstaterer Alonso.

Powered by Labrador CMS