Victor Martins er an av førerne som skal teste Formel E-tilværelsen.

Flere velkjente «rookies» skal teste Formel E

Tre av Dennis Haugers konkurrenter i Formel 2 skal teste Formel E neste uke.

Publisert

FORMEL E: Neste uke ruller Formel E i gang med pre season-testing i Valencia. I tillegg til de faste førerne kreves det i år at også rookie-førere, altså førere som ikke har erfaring fra mesterskapet fra før, kjører et av test-passene. 

De fleste teamene har valgt ut en rookie som skal kjøre i begge bilene, mens Cupra og Nissan fordeler oppgaven på to førere. Maserati vil forøvrig kun slippe til sin rookie Yann Ehrlacher i en bil siden Haugers teamkamerat i Formel 2 Johan Daruvala er fast fører og samtidig telles som rookie i sin egen bil.

Blant de 13 rookie-førerne som får sjansen er det flere kjente navn. Fra Formel 2 skal både Zane Maloney og Victor Martins teste ut tilværelsen i Formel E, mens Taylor Barnard er Formel 3s alibi. Martinius Stenshornes teamkamerat I Formula Regional Europa Tim Tramnitz skal også teste Formel E, og han vil få det svært travelt med FRECA fra fredag til søndag etterfulgt av Formel 3-trsting mandag og tirsdag neste uke før han runder av med Formel E-testing onsdag. Fra andre mesterskap dukker kjente navn som Sheldon Van der Linde, Jack Aitken og Robert Shwartaman opp. 

Powered by Labrador CMS