Carlos Sainz toppet resultatlisten etter fredagens trening.

Sao Paulo Grand Prix, trening:

Dobbelt Ferrari

Ingen var raskere enn Ferrari-førerne i helgens eneste trening.

Publisert Sist oppdatert

Sao Paulos GP, trening - Topp 10

  1. Carlos Sainz, Ferrari, 1:11,732
  2. Charles Leclerc, Ferrari, +0,108
  3. George Russell, Merceds, +0,133
  4. Nico Hulkenberg, Haas, +0,196
  5. Alexander Albon, Williams, +0,312
  6. Lance Stroll, Aston Martin, +0,404
  7. Pierre Gasly, Alpine, +0,452
  8. Guanyu Zhou, Alfa Romeo, +0,749
  9. Logan Sargeant, Williams, +0,857
  10. Kevin Magnussen, Haas, +0,860

FORMEL 1: Denne helgen besøker Formel 1-sirkuset Brasil for årets Sao Paulos Grand Prix. I tillegg til søndagens Grand Prix-løp skal også sesongens siste sprintløp kjøres, noe som innebærer at det kun er tid til en enkelt trening. 

Følgelig ble det mye kjøring for førerne som ønsket å utnytte den timen de hadde til rådighet før alvoret setter inn med kvalifisering fredag kveld. Det er den kvalifiseringen som setter griden for søndagens Grand Prix-løp, mens lørdagen blir en ren sprintdag med både kvalifisering og løp. 

Uten at det er mulig å lese stort ut fra selve resultatlisten, blant annet grunnet at flere førere ikke satte konkurransedyktige tider med de mykeste dekkene, var det Carlos Sainz og Charles Leclerc som toppet listen foran George Russell. Mye lenger ned på listen var Max Verstappen nummer 16 mens McLaren-duoen Lando Norris og Oscar Paistri var helt nederst, men de er blant flere som blir å regne med i kveldens kvalifisering,

Treningen ble kjørt under tørre forhold, men det er ikke sikkert at vi kan si det samme om kvalifiseringen. Værmeldingen tyder på at det kan begynne å regne i forkant av kveldens kvalifisering som ruller i gang 19:00 norsk tid.

Fredag ble det forøvrig klart at Sao Paulos Grand Prix forblir på Formel 1-kalenderen ut 2030.

Powered by Labrador CMS