Dennis Hauger.

Macao Grand Prix:

Hauger fjerdemann i første kvalifisering

Dennis Hauger er i gang med kjøringen i Macaos trange gater. 

Publisert

FORMEL 3: Dennis Hauger kjører denne helgen «VM» i Formel 3 i Macao. Etter en innledende trening var det torsdag morgen norsk tid klart for del en av kvalifiseringen. I Macao kjøres et kvalifiseringspass på torsdag og et pass på fredag, og de er likeverdige. Det vil si at tidene som hver enkelt fører noterte seg for på torsdag kan bli forbedret på fredag. 

Etter et tidlig rødflagg rakk Hauger å sette en femtetid, før rødflagget nok en gang var ute. Når førerne etterhvert kom i gang igjen ble nordmannen dyttet ned til 11. plass. Så forbedret han seg kraftig til en foreløpig andreplass med et drøyt kvarter igjen av passet. 

Når ti minutter gjensto måtte rødflagget nok en gang ut. På dette tidspunktet var Hauger nummer tre bak Gabriele Mini og Richard Verschoor. Hauger forbedret seg nok en gang til andreplass mot slutten av passet, men han ble likevel dyttet ned til fjerdeplass. 

Del to av kvalifiseringen, som altså fullstendig kan stokke om på rekkefølgen, ruller i gang 08:05 fredag morgen. Før det er det en ny trening som kjøres 02:30 norsk tid.

Alle sendingene kan du se gratis og direkte hos Formel-1.no

Powered by Labrador CMS