Liam Lawson har imponert mange som superreserve for Daniel Ricciardo.

Lawson får et siste løp i Ricciardos fravær

Daniel Ricciardo er fortsatt ikke klar til å kjøre løp, og Liam Lawson får dermed en siste sjanse til å vise hva han kan i en Formel 1-bil denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Daniel Ricciardo vil ikke delta i helgens Qatar Grand Prix da han fortsetter hele håndskaden han pådro seg i Nederland for litt over en måned siden. Dette gir Liam Lawson en siste sjanse til å imponere i AlphaTauri Formula 1-bilen før han tilsynelatende må tilbringe et år på sidelinjen.

Allerede forrige helg var det usikkerhet rundt muligheten for at Ricciardo ville nå målet om å returnere til Formel 1-griden i Lusail. Selv om Ricciardo har vært på Red Bulls simulator denne uken, viser det seg at han fortsatt ikke vil ta sjanser med hånden. Han vil derfor fokusere på å sørge for at han er tilbake til USA Grand Prix om to uker og vil stå over Qatar.

Dette betyr at Lawson får sin femte løp som Yuki Tsunodas lagkamerat, etter å ha imponert stort siden han ble innkalt midt i helgen under Nederland Grand Prix. Men fortsatt ser det lite sannsynlig ut at dette vil føre til et sete for ham i 2024.AlphaTauri har allerede kunngjort Tsunoda og Ricciardo som sin føreroppstilling for neste år, og Red Bull har sagt at Lawson vil gå tilbake til en reserveposisjon – selv om det har vært rapporter om at han er garantert en Formel 1-løpsplass i 2025 hos en av Red Bulls F1-team.

Powered by Labrador CMS