Martinius Stenshorne.

Formel 4, Macao Grand Prix:

Sterk opphenting – så gikk det rett i muren

Vårt kommende F3-håp Martinius Stenshorne viste meget godt tempo og kjørte seg opp fra 19. til 7. plass i søndagens hovedløp i Macao Grand Prix, dessverre endte han i veggen med fire runder igjen.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 4: Som vanlig ble det trangt og spennende ut på den første runden av Formel 4-varianten av Macao Grand Prix, og Martinius Stenshorne var både god og heldig, da han klarte å holde seg på innsiden da den første av konkurrentene hans gikk i veggen, og forårsaket full stopp for flere av førerne som lå rundt nordmannen.

Rask opprydning gjorde at sikkerhetsbilen kom inn igjen etter bare en drøy runde, og Arvid Lindblad som startet i pole klarte å beholde forspranget foran Freddie Slater og Hon Chio Leong gjennom de første svingene.

Stenshorne fortsatte opphenting og passerte Yeh også på runde 10.

Rett etterpå fikk Slater mekaniske problemer, noe som gjorde at Martinus raskt kom opp på 8, før han også passerte Rodrigues og lå på 7. plass etter bare fem runder.

På runde 8 måtte sikkerhetsbilen ut for andre gang, og feltet ble igjen samlet – dessverre tok det noen runder å få banen klar – og ikke før ved starten av den 5. runden kunne sikkerhetsbilen gå inn igjen.

I den restarten fikk Martinius bra heng på Raphael Narac, men så satset tilsynelatende Martinus for mye, og traff veggen, noe som gjorde at han måtte bryte med fire runder igjen.

Løpet endte også bak sikkerhetsbil, med engelskmannen Arvid Lindblad endte opp som vinner foran Leong og Al Dhaheri.

Powered by Labrador CMS