Andreas Mikkelsen.
Andreas Mikkelsen.

Andreas donerer vekk verdifull kjøredress for å hjelpe tre kvinner i gjeldskrise

Netflix-dokumentaren basert på VG-journalistikk har berørt mange, inkludert rallyfører Andreas Mikkelsen, som nå ofrer en av sine mest verdifulle kjøredresser.

Publisert Sist oppdatert

RALLY: Netflix-dokumentaren «The Tinder Swindler» er basert på en stor avsløring fra det norske mediehuset VG, etter at en norsk kvinne ble lurt av israelske Simon Leviev som hun trodde hun hadde innledet et forhold til etter å ha møttes på datingappen Tinder.

Norske Cecilie Fjellhøy stod fram i VG sammen med svenske Pernilla Sjöholm om svindelen de hadde blitt rammet av, hvor de er blitt svindlet for godt over to millioner kroner etter å ha hjulpet sin tilsynelatende kjæreste i god tro.

Dokumentaren er blitt en suksess på Netflix, og har engasjert mange - og såpass at det ble startet en egen kronerulling for å hjelpe jentene ut av gjeldskrisa de havnet oppi. En av de som har engasjert seg nå er den norske rallyføreren Andreas Mikkelsen.

I et innlegg på sin Instagram-profil linker han opp til til kronerullingen og forklarer samtidig at han vil donere bort kjøredressen sin til inntekt for gjeldskrisa til norske Fjellhøy, svenske Sjöholm og nederlandske Ayleen Charlotte som også parallelt ble dratt inn i den samme svindelen

– Jeg ble veldig berørt og kan ikke forstå hvordan noen kan være så onde. Dette er kvinner som har havnet i store økonomiske problemer fordi de er godhjertede og vil hjelpe noen de trodde var en kjæreste, eller en god venn. Det ble startet en kronerulling, så jeg vil nå donere og ønsker å motivere flere til å hjelpe. Så jeg har gått i skapet og vunnet kjøredressen fra i fjor som jeg vant WRC 2 med. Denne dressen betyr mye for meg, så jeg ønsker at denne skal gå til en god sak som dette, sier Mikkelsen i innlegget sitt.

Powered by Labrador CMS