Dennis Hauger skal ikke fortsette i Formel 2 neste sesong.

Vurderer alternativene for 2025:

– Dennis Hauger blir definitivt ikke arbeidsledig

Mens Dennis Hauger fokuserer på Formel 2 jobbes det nå i kulissene for å sikre ungguttens racing-fremtid.

Publisert

RACING: Dennis Hauger står midt inne i et hektisk løpsprogram i Formel 2 med nye løp i Østerrike kommende helg. Samtidig jobbes det i kulissene for å lande 21-åringens fremtidsplaner. 

Harald Huysman.

RACING: Dennis Hauger står midt inne i et hektisk løpsprogram i Formel 2 med nye løp i Østerrike kommende helg. Samtidig jobbes det i kulissene for å lande 21-åringens fremtidsplaner. 

For to uker siden var Dennis Hauger på plass under 24-timerløpet på Le Mans sammen med manager Harald Huysman, blant annet for å delta i møter om egen fremtid. 

– Vi sonderer terrenget i flere retninger, stort mer kan vi ikke si for øyeblikket. Men Dennis Hauger blir definitivt ikke arbeidsledig, forteller Harald Huysman til Parc Fermé.

Flere muligheter

Dennis Hauger sammen med manager Harald Huysman og pappa Tom Erik under fjorårets Porschefestival på Rudskogen.

I arbeidet som foregår rundt Haugers fremtid møter de ifølge Huysman åpne dører. 

– Det er en del jobb i kulissene nå. Han har en solid CV med nærmere 100 pallplasser i gokart, mange titler, mester i Formel 4, mester i Formel 3 og seks seiere i Formel 2. Så dørene åpnes lett og folk er interessert i han. 

Tidligere i vår testet Dennis Hauger Formel E for Porsches fabrikkteam. I tillegg nevnes Langdistanse-VM og IndyCar som mulige veier å gå.

– Det er flere muligheter på bordet men ikke noe konkret, så det er litt for tidlig å si hvilken retning det bærer. Det er mulig at vi ikke vet det før Oktober, det tar tid. 

Skal holde seg aktiv

Et mulig scenario kan med suksess i Formel 2 være en reserverolle i et Formel 1-team. Om det skulle bli en realitet er team Hauger klare på at han uansett skal holde seg aktiv. Han skal med andre ord ikke bli sittende på sidelinjen slik eksempelvis Felipe Drugovich og Jack Doohan har gjort etter at deres respektive Formel 2-karrierer tok slutt. 

– Det er veldig viktig å ikke bli stående på sidelinjen uten å kjøre, så det er førsteprioritet. Så får vi se hva det blir. 

I hvilken grad det jobbes i kulissene opp mot eventuelle roller og muligheter i Formel 1 ønsker man ikke å kommentere. 

– Jeg kan ikke si noe for øyeblikket. Foreløpig er det alt for mange løse tråder til å si noe konkret. 

Hauger selv fokuserer hovedsakelig på Formel 2, men han holdes likevel orientert om jobben som gjøres for å sikre hans fremtidige racing-hverdag. 

– Vi prøver å få han til å bare fokusere på Formel 2, men vi orienterer han om en del diskusjoner som foregår og sånne ting. Han er orientert men han foretrekker å konsentrere seg om det han skal gjøre denne sesongen. 

Powered by Labrador CMS