Martinius Stenshorne tester Formel 3 for Hitech-teamet også denne uken.

Ny testdag overstått for Stenshorne

Martinius Stenshorne er ferdig med karrierens tredje dag i en Formel 3-bil.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 3: Etter å ha markert seg som raskeste rookie i løpet av de to første testdagene på Jerez-banen er det denne uken klart for to nye testdager for Martinius Stenshorne, denne gangen på Ciruit de Barcelona-Catalunya hvor også Formel 3-feltet som vanlig skal kjøre løp neste sesong. Sett bort fra at ART Grand Prix har byttet ut Oliver Gray med Nikola Tsolov var det de samme 30 førerne som var på plass, og ingen hadde byttet team. Med andre ord kjører Stenshorne også denne gangen for Hitech-teamet.

På Jerez var Stenshorne raskest innad i teamet, men i tirsdagens første pass var Hitech-fører Luke Browning faktisk raskest av alle med tiden 1:27.055. Martinius startet dagen litt lenger ned på listen med tiden 1:27.660 som holdt til 15. plass totalt og 5. plass blant rookie-førerne. I det andre passet gikk det saktere for samtlige førere. Stenshornes bestetid kom på 1:29.331, noe som holdt til 21. plass på resultatlisten. Raskest var Prema-duoen Gabriele Mini og Dino Beganovic.

Vi vet som alltid lite om når førerne prøver å sette raskest mulige rundetider og ikke, og som regel er det uansett på dag to når førerne har blitt vant til både bil og bane at de raskeste tidene kommer.

Onsdag er det duket for en ny testdag i Barcelona før Stenshorne denne helgen skal kjøre sesongens nest siste løpshelg i Formula Regional Europa på Zandvoort. Helgen etterpå avsluttes sesongen på Hockenheim før det allerede mandag og tirsdag (23. og 24. oktober) er klart for årets siste Formel 3-test på Imola.

Powered by Labrador CMS