Martinius Stenshorne.

Formel 3-test:

Stenshorne raskeste rookie

Martinius Stenshorne avsluttet på topp og står igjen som beste rookie etter to dagers testing i Formel 3-bilen.

Publisert

FORMEL 3: Martinius Stenshorne har denne uken gjennomført sine to første testdager i Formel 3 sammen med Hitech-teamet. Torsdag kjørte unggutten sine 59 første runder i to tre timers-pass før det fredag var klart for seks nye timer med testing. 

Av de fire test-passene var det fredag morgen som skilte seg ut med de raskeste tidene for samtlige førere. Stenshorne kjørte 43 runder og kom inn til en personlig bestenotering på 1:30,292, noe som holdt til en sjetteplass både i morgenpasset og totalt gjennom de to testdagene. Ikke minst står han også igjen som beste rookie og bestemann innad i Hitech-teamet. 

Fredag ettermiddag var ikke rundetidene like raske, men i dette passet var det Stenshorne som var raskest av alle med tiden 1:31,717 i løpet av de 40 rundene han kjørte. Totalt har Stenshorne kjørt 142 runder gjennom to testdager. Raskest gjennom de to dagene var fjorårets FRECA-mester og sjettemann i årets Formel 3-mesterskap Dino Beganovic.

Stenshorne skal også delta i de to neste Formel 3-testene i Barcelona 10. og 11. oktober og på Imola 23. og 24. oktober. I tillegg skal de to gjenstående løpshylgene i Formula Regional Europa kjøres på Zandvoort 13. til 15. oktober og på Hockenheim 20. til 22. oktober.

Powered by Labrador CMS