Parc Fermé ønsker alle en riktig god jul!

Publisert Sist oppdatert

BILSPORT: Mens vi venter på 2024 er det nå bare å fordøye årets sesong som har gått, med alt av oppturer og nedturer som har funnet sted både i Norge og resten av verden på alt som fins av ulike bilsportarenaer.

Mandag 3. januar fyller Parc Fermé syv år, vi har med andre år gjennomført vårt syvende år som Norges ledende nisjenettsted for norsk og internasjonal bilsport. Vi er heldige, priveligerte og begeistret over å kunne følge bilsporten så tett, både å kunne være vitne til nye talenter som blomstrer opp, å kunne dyrke og vedlikeholde kontakter og bekjentskaper fra alt som kan krype og gå innenfor bilsporten og ikke minst være vitne til, dekke og dokumentere det som finnes der ute av sporten vi alle elsker.

Vi håper at 2023 har vært et givende år som du kan se tilbake på med et smil om munnen med gode opplevelser og kanskje en og annen sterk prestasjon. Og har 2023 båret preg av skuffelser og nedturer, så håper vi at det vil gjøre deg optimistisk og revansjelysten på det neste året som kommer.

Nå går vi inn i den siste uken av året. Ta vare på deg og dine, kjør pent nå som kjøredressen og hjelmen har tatt en velfortjent pause, og gi gass når når du er på startlistene igjen til neste år for deg som er så heldig å få være sentrum i denne fantastiske sporten.

Vi i Parc Fermé ønsker alle lesere, abonnenter, følgere, annonsører og andre samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år! 

Powered by Labrador CMS