Dennis Olsen i intens kamp mot Patric Niederhauser og Laurin Heinrich på Zandvoort-banen i Nederland.

Positiv utvikling ga kjærkomne poeng for den norske Porsche-profilen

Søndagsløpet i den nederlandske DTM-grunnen gikk vesentlig bedre for Dennis Olsen enn dagen før.

Publisert

DTM, Zandvoort - søndag

1) Ricardo Feller, Audi, 1:02:43.618

2) Thomas Preining, Porsche, +2.719

3) Luca Stolz, Mercedes, +6.540

4) Marco Wittmann, BMW, +6.789

5) Maro Engel, Mercedes, +10.844

6) Kelvin van der Linde, Audi, +11.727

7) Ayhancan Guven, Porsche, +15.592

8) Patric Niederhauser, Audi, +16.162

9) Dennis Olsen, Porsche, +16.987

10) Sheldon van der Linde, BMW, +18.422

RACING: I kvalifiseringen søndag formiddag endte Dennis Olsen på en niendeplass, en markant forbedring etter den beskjedne 18. tiden han satte lørdag. Og i løpet senere på ettermiddagen hadde Olsen en god start der avanserte både en og to plasser før det ble en kamp om åttendeplassen fram til pitstoppet.

Det så ut som godt pitstopp isolert sett og det virket som Olsen tilsynelatende tjente ett par plasseringer, men da regnskapet var gjort opp endte han i stedet opp i en duell med Patric Niederhauser og Ayanchan Güven om 7.- og 8. plassen den siste halvtimen.

Olsen hang godt på, men kom aldri posisjon til å gjøre noe framstøt. Dermed ble han værende på niendeplassen løpet ut, men sikret i det minste syv kjærekomne mesterskapspoeng etter at det ble 16. plass og smultring på poengfangsten etter lørdagens kjøring.

Søndags ble vunnet av Audi-fører Ricardo Feller. Olsens teamkamerat i Manthey, Thomas Preining, sikret andreplassen mens Mercedes-fører Luca Stolz tok det siste trinnet på seierspallen.

Neste løpshelg i DTM kjøres på den klassiske gatebanen i Nürnberg, Norisring, 8. og 9. juli.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS