Martinius Stenshorne
Martinius Stenshorne

Stenshorne krasjet ut av kvalifiseringen i Macao

Martinius Stenshorne måtte innse at det ble en prematur avslutning av lørdagens kvalifisering.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 3: Denne helgen har Martinius Stenshorne tatt turen for å kjøre Formel 4 rundt den legendariske gatebanen i Macao. Etter å ha startet dagen med å bli nummer to på trening var det lørdag morgen norsk tid duket for kvalifisering. 

Innledningsvis sikret Stenshorne en tid som holdt til femteplass på resultatlisten. Litt senere var han på en ny rask runde, men så ble kvalifseringen rødflagget etter at en annen fører fikk et ubeleilig møte med barrierene. 

Stenshorne hadde så en ny lilla sektor når bilene slapp ut igjen, men denne gangen var det han selv som havnet i veggen. Alt gikk bra med Martinius selv, men kvalifiseringen var naturligvis over for nordmannen. 

På dette tidspunktet var Stenshorne fortsatt nummer fem, men i løpet av de 13 minuttene som gjensto ble 17-åringen dyttet ned til niendeplass. Dermed starter han også det første løpet som nummer ni. Red Bull-junior Arvid Lindblad sikret pole position.

Resultatet i det første løpet bestemmer igjen startrekkefølgen for det andre løpet som regnes som hovedløpet, og det er med andre tid til å komme seg fremover i feltet for Stenshorne. Løp 1 kjøres 01:00 natt til søndag mens løp 2 ruller i gang 08:40. Sendingen kan du se her!

Powered by Labrador CMS