Dennis Hauger, her fra Porschefestivalen på Rudskogen tidligere i høst.

Hauger fortsetter i Formel 2 uten Red Bull

Dennis Hauger blir å se i Formel 2 også neste sesong, men ikke med Red Bull-logoer slik vi er vant til å se han

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Det er Haugers manager Harald Huysman som bekrefter det mange har trodd en stund, etter at det ble klart at Red Bull ønsker å kutte ned på antall juniorførere etter årets sesong. Dennis Hauger har vært en del av juniorteamet siden 2018, men neste sesong går han og teamet altså videre uten Formel 1-teamets støtte i ryggen. 

– Løpet i Abu Dhabi i november blir Dennis sitt siste som Red Bull juniorfører. Han fortsetter i Formel 2 neste år og det vil åpne seg andre muligheter for fremtiden, uttaler Huysman. 

Hvor Hauger skal kjøre neste sesong er ikke bekreftet, men sjansene er gode for at det er MP Motorsport som vil bli hans hjem på griden også i 2024. Hauger selv ser fremover mot nye muligheter.

– Jeg er takknemlig for Red Bull sin støtte de siste seks årene. Jeg fortsetter i Formel 2 i 2024 og har full fokus på det. Jeg er fortsatt bare 20 år gammel og med gode resultater neste år vil det åpne seg andre dører, forteller Hauger.

Red Bull-nestor Helmut Marko bekrefter det samme i et intervju med Viaplay. Han sier følgende om hva som mangler hos nordmannen.

– Han trenger mer stabilitet og engasjement.

Powered by Labrador CMS