Dennis Hauger.

Formel 2, Jeddah, kvalifisering:

Hauger langt bak i kvalifiseringen

Hauger fyller i dag 20 år, men resultatet i kvalifiseringen ble dessverre ingenting å juble for.

Publisert Sist oppdatert

F2 kvalifisering, Jeddah - topp 10

  1. Victor Martins, ART Grand Prix, 1:41.326
  2. Oliver Bearman, Prema, +0,744
  3. Theo Pourchaire, ART Grand Prix, 0,745
  4. Jack Doohan, Virtuosi, +0,784
  5. Jehan Daruvala, MP Motorsport +0.785
  6. Ayumu Iwasa, DAMS, +0,794
  7. Frederik Vesti, Prema, +0,969
  8. Kush Maini, Campos, +1,034
  9. Ralph Boschung, Campos, +1,171
  10. Jak Crawford, Hitech, +1,227

15. Dennis Hauger, MP Motorsport, +1,428

FORMEL 2: Sammen med samtlige andre førere, sett bort fra Richard Verschoor som allerede hadde forårsaket et rødlfagg og pent måtte bli værende i garasjen, skulle Hauger ut å gjøre opp om de gjeveste startposisjonene mot slutten av kvalifiseringen.

På det tidspunktet hadde Hauger allerede gjort et forsøk som ikke holdt til noen topptid. Det andre forsøket ble heller ikke optimalt, og Hauger falt etterhvert ned til 15. plass.

Nordmannen måtte altså levere varene i det aller siste forsøket. Og selv om heller ikke det siste forsøket så ut til å holde til en topptid kunne han ha havnet blant de ti beste. Men vi fikk aldri vite om det hadde holdt eller ikke ettersom at Arthur Leclercs bil sto stille på banen og forårsaket et nytt rødflagg før Aurskog-gutten fikk fullført sitt forsøk.

Dermed må Aurskog-gutten starte som nummer femten i begge løpene denne helgen, og veien frem til de fremste plasseringene blir kronglete for MP-føreren. Lenger fremme sikret Victor Martins pole posistion i overlegen stil etter at teamkamerat Theo Pourchaire gjorde det samme i Bahrain. Oliver Bearman ble nummer to foran nettopp Theo Pourchaire.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS