Det ble ingenting å smile for i fredagens kvalifisering.
Det ble ingenting å smile for i fredagens kvalifisering.

Hauger skuffet i kvalifiseringen

Den svært viktige sommerperioden startet dårlig for Dennis Hauger.

Publisert

FORMEL 2: Dennis Hauger gikk inn i helgens kvalifisering vell vitende om at de neste hektiske ukene vil være helt avgjørende for hans mesterskapssjanser denne sesongen, og ikke minst for hans fremtidige Formel 1-sjanser. 

Etter å ha innledet med to godkjent forsøk som begge holdt til sjettetid, drøyt tre tideler bak ledende Victor Martins, skulle det hele avgjøres mot slutten av kvalifiseringen. Først lå Hauger først i feltet, men han valgte å ta en tur innom pitlane for å kunne dra nytte av taue-effekten bak en annen bil, men det førte igjen til trafikk som gjorde at Hauger ikke klarte å forbedre seg i det nest siste forsøket. Det gjorde derimot mange andre, og nordmannen ble etterhvert dyttet ned til en 15. plass.  

Man trodde da at han skulle prøve seg en siste gang, men istedenfor å knekke i gang på en ny runde kjørte MP-føreren inn i pit. Om det skyltes for lite bensin eller noe annet er per nå usikkert. Etterhvert falt Iwasa og Bearman nedover lista grunnet track limits, og Hauger kunne til slutt konstatere at det ble en 13. plass i kvalifiseringen. Dermed blir både sprint- og hovedløpet krevende. 

Saken oppdateres!

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS