Jamie Chadwick (23) her i fjorårets sesong er eneste kvinnelige British GT-mester og har planer om å sikre sin tredje W Series tittel i 2022.
Jamie Chadwick (23) her i fjorårets sesong er eneste kvinnelige British GT-mester og har planer om å sikre sin tredje W Series tittel i 2022.

Jamie Chadwick fortsetter i W Series – Vil forsøke å forsvare tittelen med nyetablert team

Jamie Chadwick er ett navn de aller fleste forbinder med den helkvinnelige serien W Series. Nå er det klart at ho vil forsvare tittelen sin med nye Jenner Racing.

Publisert

W SERIES: Tirsdag ettermiddag ble det klart at Jamie Chadwick (23) skal gjøre nytt innhopp i den helkvinnelige motorsportserien. Chadwick er så langt den mest suksessfulle føreren gjennom seriens to sesonger og er regjerende mester med to titler.

Det har åpnet mange muligheter for den unge briten. Chadwick som blant annet har vært Aston Martin-fabrikkfører før ho senere sikret en lukrativ kontrakt med Formel 1-teamet Williams der hun har rolle som utviklingssjåfør.

Den regjerende mesteren skal forsøke å forsvare tittelen sin med nyetablerte Jenner Racing som eies av tidligere olympiske utøver og tidligere IMSA-fører Caitlyn Jenner.

– Jeg gleder meg til å returnere til W Series og forsvare tittelen min. Å bli bedt om å komme tilbake sammen med Jenner Racing var en mulighet jeg ikke tenkte to ganger på. Sammen er vi fokuserte på å gjøre alt vi kan for å vinne tittel nummer tre, forteller Jamie Chadwick i en pressemelding.

W Series er gratis å delta i som skal gi alle utøverne likt grunnlag og eliminerer den finansielle barrieren som vanligvis forhindrer en internasjonal motorsportsatsing for kvinner. Alle bilene og utstyret er likt for alle lag, og styres av serien. Dette skal forsikre at vinnerne av løpene avgjøres av talent og ikke av finansielle årsaker.

Det er enda ikke bekreftet om norsk-svenske Ayla Ågren (28) skal delta i årets W Series-sesong. Men siden ho har fått landslagsplass i 2022, ligger en ny satsing i W Series kanskje i kortene for den tidligere F1600-mesteren.

Powered by Labrador CMS