Kalenderen er tilbake – i enda større og bedre drakt

Tre år etter at vi forsøkte oss er vi tilbake igjen med en unikt bilsportprodukt på lager.

Publisert Sist oppdatert

Forhåndsbestilling

Klikk her for å forhåndsbestille Bilsportkalenderen 2024.

• Dette er kun en reservasjon før kalenderen trykkes 27. november.

• Transaksjon vil skje via Vipps og igangsettes først når kalenderne endelig er sendt til trykk.

• Ved forhåndsbestilling får du avslag på 50 kroner fra ordinær pris per kalender

BILSPORT: Før 2021 trykket vi opp Parc Fermé-kalenderen, en vegghengt kalender med fokus på vårt rikholdige bildearkiv og enkel oversikt over terminlister og arrangementer som var klare da den gikk i trykken.

Tre år senere er vi tilbake, og vi prøver denne gang å høyne enda litt til. For nå blir kalendere mer enn bare en kalender. Og vi velger nå å døpe produktet enkelt og greit til «Bilsportkalenderen 2024».

Foruten 12 kalendersider med totalt 48 bilder fra året som gikk, så har vi også seks ekstra bonussider med relevant innhold fra året som gikk;

• En rekordstor oversikt med alle poengtakere i NM og norgescup i alle ulike bilsportgrener.
• Et unikt persongalleri av samtlige norgesmestere.
• De siste oppdaterte terminlistene innenfor norsk og internasjoanl bilsport blant mesterskapene som er klare før kalenderen går i trykken.
• En oversiktlig og fleksibel layout på kalendermånedene som gir deg oversikt over en god håndfull med utplukkede bilsportmesterskap - med romslighet for å legge inn sine egne aktiviteter. 

Men ikke nok med det.

For å løfte fram de størte mesterskapene har vi valgt å lage fire ekstra spesialkalendre for dem som elsker bilsportgrenen sin. Grenene rally, rallycross, racing og crosskart får sine egne forsider og bonussider, samt 12 store bilder av det beste vi kan by på fra deres egen gren det siste året. Bildene som figurerer i kalenderne er levert både av Parc Fermés egen redaksjon og i samarbeid med flere av Norges dyktigste bilsportfotografer.

Her er de fire spesialkalenderne vi tilbyr ved siden av den ordinære kalendere.
Her er de fire spesialkalenderne vi tilbyr ved siden av den ordinære kalendere.
Her er de fire spesialkalenderne vi tilbyr ved siden av den ordinære kalendere.
Her er de fire spesialkalenderne vi tilbyr ved siden av den ordinære kalendere.

Dette oppsettet gjør også at vi kan tilby personlig skreddersydde kalendre for bilsportutøvere som ønsker dette til eget formål, enten det måtte være å henge på veggen hjemme og dele ut til nært og kjært, eller til og med bruke det aktivt i sitt sponsorarbeid og annen markedsføring rundt sin egen bilsportprofil.

Ta kontakt med oss her dersom en skreddersydd bilsportkalender er aktuelt for deg!

Mens det i disse dager avsluttes mesterskap og settes nye terminlister for året, så vil vi ferdigstille kalenderen fortløpende. Vi har i skrivende stund én måned på oss før kalenderen sendes til trykkeriet 27. november, og første fysiske leveranse vil være mulig i forbindelse med Bilsportgallaen 2023. Utover det kommer vi også til å tilby frakt på ordinært vis ved bestilling.

Ønsker du å forhåndsbestille får du 50 kroner i avslag per kalender! Forhåndsbestilling vil kun gjennomføres med Vipps, og du betaler ikke noe før kalenderen er gått i trykken og kort tid etterpå er klar for utlevering. Jo flere som forhåndsbestiller, jo lettere blir det for oss å beregne opplaget overfor trykkeriet.

For forhåndsbestilling vil prisen være kr 349 for hovedkalenderen på 36 sider, og kr 299 for spesialkalenderne med 30 sider. Forhåndsbestillingen vil avsluttes 26. november, og ordinær pris vil da øke med 50 kroner til henholdvis kr 399 og kr 349. Prisene er inkl.mva.

Og om du gikk glipp av linken øverst? Trykk her for forhåndsbestilling!

Powered by Labrador CMS