Kronikk: Hvor blir det av åpenheten rundt Sauber og Marcus Ericsson?

«Hadde det vært rykter om at noen av Norges rikeste familier hadde kjøpt et F1-team og plassert en nordmann der, tror jeg det hadde vært førstesidestoff i Norge.»

Publisert

Sendt inn av Atle Gulbrandsen, F1-kommentator

Jeg liker ikke å si «hva var det jeg sa», men akkurat når det gjelder Marcus Ericsson fikk jeg rett. Hver gang det har vært spekulasjoner om at Ericsson ville miste plassen i Formel 1, eller at han var på vei til et annet team, så har jeg sagt at jeg tror han vil fortsette for Sauber. Årsaken er enkel; alt tyder på at det er hans meget velstående og mektige støttespillere som var med på oppkjøpet av Sauber-teamet i fjor, og det ser ut som de er villige til å gjøre nesten alt for at svensken skal få beholde sin plass i F1.

Har du noe på hjertet?
Parc Fermé er ikke bare stedet for nyheter og reportasjer fra bilsportens verden. Vi vil gjerne høre dine betraktninger om saker og ting, om alt positivt og negativt som du har en mening om. Ønsker du å sende inn et debattinnlegg til oss? Da er du mer enn hjertelig velkommen til det. Send det til oss på post@parcferme.no!

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS