George Russell og Lewis Hamilton.

Miami Grand Prix, trening 1:

Mercedes topper første trening

Max Verstappen tronet lenge på topp, men så satte Mercedes-gutta på de mykeste dekkene.

Publisert Sist oppdatert

Miami GP, Trening 1 - Topp 10

  1. George Russell, Mercedes, 1.30:125
  2. Lewis Hamilton, Mercedes, +0,212
  3. Charles Leclerc, Ferrari, +0,324
  4. Max Verstappen, Red Bull, 424
  5. Carlos Sainz, Ferrari, +0,599
  6. Pierre Gasly, Alpine, +0,979
  7. Fernando Alonso, Aston Martin, +1,106
  8. Lance Stroll, Aston Martin, +1,212
  9. Nico Hulkenberg, Haas, +1,267
  10. Esteban Ocon, Alpine, +1,417

FORMEL 1: Formel 1 er tilbake i Miami for andre gang, og tilbake i USA for den første av hele tre løpshelger denne sesongen. Selv om det kun er andre gang Formel 1-sirkuset setter av en helg til å kjøre et stort antall runder rundt Hard Rock Stadium har man allerede asfaltert banen på nytt.

Om det var en medvirkende årsak til at Nico Hulkenberg havnet i murveggen halvveis i treningen er uvisst, men treningen ble uansett kortere enn planlagt for tyskeren som på det tidspunktet faktisk lå som nummer to på resultatlisten.

Lenge var det Max Verstappen som tronet på toppen av resultatlisten, men så satte Lewis Hamilton og George Russell på de mykeste dekkene mot slutten av treningen. George Russell endte noe overraskende treningen på topp med tiden 1.30,125, 2 tideler foran Hamilton. Bak de rullet Charles Leclerc inn til tredjetid foran Max Verstappen som måtte nøye seg med å være fjerde raskest i helgens første trening.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS