Nyck er tidenes første elektriske verdensmester – setter stor pris på at han linkes til Williams-teamet

Han aksepterer å komme skyggen av Max Verstappen, og han kommer godt overens med et par av Norges største bilsportutøvere. Men satte Nyck de Vries i helgen nådestøtet mot å få et Formel 1-sete neste år?

Publisert

Det ble en kaotisk og dramatisk sesongavslutning på Formel E, som denne sesongen ble tildelt en offisiell VM-status for første gang. Egentlig har hele sesongen vært både kaotisk og dramatisk, og finaleløpet ble også et symbol på dette.

Hele 13 førere hadde mulighet til å sikre VM-tittelen, og da kan vi nevne at Formel E følger den tradisjonelle poengskalaen i annen internasjonal bilsport, med 25-18-15 og så videre. På toppen før siste løp lå nederlandske Nyck de Vries, anført av Edoardo Mortara, Jake Dennis og Mitch Evans som lå henholdsvis tre, fire og fem poeng bak.

Og hva skjer så i finalen? Jo - Evans står igjen på starten, blir torpedert bakfra av Mortara, og på første runden etter restarten så kjører jammen ikke Dennis inn i veggen og må bryte løpet. De Vries startet fra en beskjeden 13. startposisjon, tjente flere plasseringer på dette, og de gjenværende tittelutfordrerne lå også bak ham gjennom den resterende halvtimen.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS