Parc Fermé AS søker etter frilansere og helgevikarer

Gode prestasjoner og historier fra både Norge og det store utland fortjener å bli fulgt opp på en god måte, og da må vi enkelt og greit bli enda flere.

Publisert

I takt med vår egen utvikling, så skjer det også svært mye spennende på bilsportarenaen. Norske bilsportutøvere leverer sterkere prestasjoner kollektivt sett bedre enn kanskje noen sinne, og det er stadig resultater, prestasjoner og andre historier som vi ønsker å formidle på en god, engasjerende og troverdig måte.

(Foto: Mats Slaastad Birkelund)
(Foto: Mats Slaastad Birkelund)

I takt med vår egen utvikling, så skjer det også svært mye spennende på bilsportarenaen. Norske bilsportutøvere leverer sterkere prestasjoner kollektivt sett bedre enn kanskje noen sinne, og det er stadig resultater, prestasjoner og andre historier som vi ønsker å formidle på en god, engasjerende og troverdig måte.

Derfor søker vi nå etter deg som har den samme lidenskapen for bilsport og samme teft og pågangsmot, både skriftlig og verbalt, som det dette nettstedet er bygd på. For at Parc Fermé skal fortsette å vokse, og ikke minst å gi våre lesere og abonnenter det de betaler for, så må vi ikke bare holde stimen videre - men vi må fortsette å utvikle oss.

Er dette en reise du vil ta del i? Da håper vi du vil fylle ut skjemaet nederst.

Så, litt mer informasjon om hvilke roller vi nå søker flere til:

Frilansjournalister

En frilansjournalist jobber etter avtalte oppdrag etter vilkår og betingelser som er avtalt på forhånd med redaksjonen. Vi ser først og fremst etter grunnleggende journalistisk kompetanse innenfor både skriving, intervjuteknikk og evne etter å se etter de beste vinklingene og gode historiene.

Parallelt med den journalistiske kompetansen er det også grunnleggende forståelse for bilsport et minimumskrav, men vi verdsetter selvfølgelig dypere og bredere kunnskap innenfor de feltene det er aktuelt å dekke.

Som frilansjournalist ute på oppdrag er det også en forutsetning for å kunne ta gode bilder på egenhånd, at du kjenner til arrangørens rutiner og anvisninger for media. Det er også en forutsetning at stoffet som produseres, eksempelvis fra et arrangement, skal leveres fortløpende eller så raskt det lar seg gjøre om ikke annet spesifikt er avtalt.

Eget kamerautstyr, førerkort og tilgang på bil er et absolutt krav som utegående frilansjournalist (er du under 18 år eller ikke har førerkort er det en forutsetning at man er i stand til å kunne ta seg til og fra der oppdraget finner sted).

Helgevikarer

Det meste av aktuelle bilsporthendelser foregår i helger, og Parc Fermé er først og fremst på utkikk etter avlasting i disse helgene. Arbeidsoppgavene til en helgevikar er primært å følge med på de løp og arrangement som foregår av relevans for vårt dekningsområde, og samtidig hente inn intervjuer/rapporter fra løp hvor norske utøvere deltar.

Noen arrangementer og utøver følges tettere enn andre. Hver helg og omfang av de ulike arrangementene avtales individuelt med redaksjonen. Det er ikke krav om tilstedeværelse som helgevikar, det er primært å være tilgjengelig via nett og kunne fortløpende følge med på avtalte grener gjennom nett og/eller TV.

I helgevikarene ser vi etter grunnleggende journalistisk kompetanse innenfor både skriving, intervjuteknikk og evne etter å se etter de beste vinklingene og gode historiene. Effektiv produksjon er også et must da det alltid er forventning om rask leveranse etter at løp og arrangement har funnet sted.

Kunnskap og interesse innenfor flere bilsportgrener verdsettes. Det er et absolutt minimum at du til en viss grad har oversikt over ett eller flere sentrale mesterskap med relevant norsk interesse og/eller deltakelse.

Spesialkompetanse innenfor grener og serier vi ikke dekker like bredt vil forøvrig være et stort pluss for både frilansjournalister og helgevikarer vi ser etter.

Lønn og honorar etter avtale.

Er dette noe for deg? Ikke nøl med å henvende deg til oss. Fyll ut skjemaet under:

CV og arbeidsprøver kan sendes til post@parcferme.no. Søknadsfrist er fortløpende, og du vil bli kontaktet dersom du er aktuell for oss. Derfra og ut følger vi opp med videre samtaler og fortløpende oppfølging og teknisk opplæring.

Ytterligere spørsmål kan rettes til redaktør og daglig leder for Parc Fermé AS, Simen Næss Hagen, på telefon 938 44 451 eller simen@parcferme.no.

Powered by Labrador CMS