Parc Fermé-journalen: Pappapermisjon og ny Paddock Pass-service

Slik vil driften av Parc Fermé påvirkes av at redaktøren skal ut i foreldrepermisjon. Og vi har nye og spennende ting på gang for abonnenter.

Publisert

Snøen kom kanskje i det seneste laget, for vintersesongen i rallyen er definitivt over og snart begynner barmarkssesongen i bilsporten hvor de andre bilsportgrenene endelig kan sveive igang motoren.

(Foto: Benjamin A. Ward / Parc Fermé)

Snøen kom kanskje i det seneste laget, for vintersesongen i rallyen er definitivt over og snart begynner barmarkssesongen i bilsporten hvor de andre bilsportgrenene endelig kan sveive igang motoren.

Men med våren i ankomst er det også noen midlertidige forandringer hos oss som vi tenkte nå å orientere dere om. Først ut er undertegnedes foreldrepermisjon, som starter mandag.

Denne permisjonen varer til midten av juni, som jeg av naturlige og forpliktende årsaker skal ta ut. Dog blir jeg fortsatt værende i en 20 prosent stilling, slik at det fortsatt vil produseres innhold fortløpende. Men de ordinære arbeidsdagene blir betraktelig forkortet for min del.

I mellomtiden skal vi ha inn en journalistvikar, mens jeg fremdeles beholder ansvaret som redaktør og daglig leder. Noen detaljer gjenstår, men planen er at vikaren begynner fra 1. april. Derfor blir mars måned et noe vakuum, men jeg skal fortsatt etterstrebe å levere et produkt som forventes.

Samtidig skjer det spennende ting om dagen vedrørende vår betalingsløsning. Vi er i ferd med å få til en løsning for de som betaler for måneds- og årsabonnement (og eventuelt nye tidsstyrte abonnement) kun trenger å aktivere betaling én gang, så vil abonnementet flyte og gå til du selv sier opp. Egentlig det som du er mest vant til fra andre abonnementer du har, men av tekniske årsaker har vi ikke hatt disse løsningene inne enda.

Med det vil det også være mulig å identifisere seg kun via Vipps-appen, det vil si at det ikke vil være nødvendig å bruke Facebook eller manuelt brukernavn for å logge inn og bestille tilgang. Dette er under utvikling nå, og vi jobber også med å se på hvordan eksisterende brukere sømløst kan synkroniseres med de som ønsker å bruke Vipps som innlogg. Dette var vår opprinnelige tanke da vi begynte å utarbeide abonnementsløsningen, men forsinkelser fra Vipps sentralt gjorde at dette tilbudet ikke var på plass da vi rullet ut Paddock Pass i januar i fjor.

Vi vil holde dere løpende orienterte med restruktureringen av betalingsløsningen. I praksis vil det bli liten, om null forskjell for brukerne, annet enn at de som tegner månedstilgang ikke lenger trenger å betale manuelt én gang i måneden. Fordi det også foregår en reprogrammering vil også problemene med automatisk aktivering av abonnement for enkelte kunder i ny og ne også bli borte.

Powered by Labrador CMS