Rally Finland, lørdag: Oliver med heftig krasj på en av løpets mest klassiske etappetraseer

Publisert

RALLY: Den elendige 2021-sesongen vil ingen ende ta for Oliver Solberg. Han har ikke fullført en eneste VM-runde siden Portugal i vår, og har nå fem brutte løp på rad etter at han på lørdagens første fartsetappe kjørte av i relativt høy hastighet etter få kilometer ut på etappen.

Dette skjedde bare en snau kilometer etter det velkjente Kakaristo-området i starten på etappen, som tidligere har vært en av de mest populære publikumsattraksjonene da klassiske Ouninpohja gikk i sine lengre varianter tidligere. Den norske videofotografen Tor André Børresen fikk med seg avkjøringen på film, og kunne melde at Hyundai-føreren subbet i bakken etter en kompresjon og mistet linja han var på.

Avkjøringen skal ha vært i relativt høy hastighet. Både Solberg og hans nye kartleser Craig Drew skal ha klart seg forholdsvis bra, men la heller ikke skjul på at beinet hadde fått seg en liten trøkk, ifølge Børresen. 20-åringen lå på en fjerdeplass i WRC 2 etter en ryddig og problemfri fredag. Mads Østberg holder andreplassen i klassen etter lørdagens to første fartsetapper, mens Elfyn Evans har tatt over ledelsen fra Craig Breen i skrivende stund.

Powered by Labrador CMS