Disse resultatene var verdt å merke seg fra andre bilsportserier under helga som var

Flere nordmenn var i aksjon, og på andre siden av dammen var det også gledelig gjensyn med noen på startstreken.

Publisert

Snøen er for lengst borte og det begynner å dra seg til for flere mesterskap i ulike grener til tross for at koronapandemien på ingen måte er over. For de aller fleste var det dog størst fokus rettet mot Imola og Emilia-Romagnas Grand Prix, spesielt etter rekordinteressen som Formel 1-sporten har fått i kjølvannet av den tredje sesongen av Drive to Survive.

Formel 1-løpet har allerede fått god dekning, der det er viden kjent at Max Verstappen sikret årets første seier foran Lewis Hamilton, mens den britiske McLaren-yndlingen sikret karrierens andre pallplass ved å bli nummer tre.

Men når vi først er inne på Imola, så kan vi like gjerne nevne resultatene fra et virtuelt løp som ble kjørt der, nemlig SimRacing Grand Prix - som er det offisielle norgesmesterskapet i simracing. Og det var Jarl Teien som kom best ut av helgen samlet sett ved å bli nummer to i sprintløpet før han tok totalseieren i hovedløpet. Sindre Setsaas fulgte opp seieren fra sprintløpet med en tredjeplass i hovedløpet, mens unggutten Oskar Biksrud kjørte inn til henholdsvis tredje og andreplass. 

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS