Nicholas Latifi og George Russell fra Brasil i fjor. Sistnevnte har gått videre til Mercedes og blir erstattet av Alexander Albon i år.

Lanseringsdatoene er komplett - nå kommer de nye Formel 1-bilene som perler på en snor

Det nærmer seg med stormskritt, og i takt med at Formel 1-sesongen snart er på trappene så skal selvfølgelig de nye bilene lanseres.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Siste brikken i lanseringspuslespillet er satt tirsdag. Dagen før Red Bull skal presentere sin Formel 1-bil, antakelig med en enda mer komplett lansering enn tjuvstarten til Haas forrige uke, så kunngjorde Williams - som siste team - sin lanseringsdato.

I en pressemelding annonserer Williams at de tirsdag 15. februar klokken 13:00 britisk tid - altså kl 14:00 norsk tid - at de skal vise fram deres FW44 som i år skal rattes av Alexander Albon og Nicholas Latifi.

Williams skal vise fram sin bil i en digital presentasjon eksklusivt på deres egne nettsider, melder teamet i pressemeldingen.

Dermed er kabalen komplett, og under får du oversikten over lanseringsdatoene de kommende ukene, før de aller første testene skal kjøres - bak lukkede dører riktig nok - i Barcelona 23. til 25. februar.

Lansering av årets Formel 1-biler

4. februar: Haas
9. februar: Red Bull
10. februar: Aston Martin
11. februar: McLaren
14. februar: Williams
14. februar: AlphaTauri
17. februar: Ferrari
18. februar: Mercedes
21. februar: Alpine
27. februar. Alfa Romeo

Powered by Labrador CMS